Play ponuda
Play ponuda
Crtica po crtica - obrvica!

Naše poznate dame vole neinvazivne tretmane! Evo čemu su se podvrgnule Ana Rucner, Nataša Janjić Medančić, Lejla Filipović...

Ne mora se ići pod nož, u ovom slučaju riječ je o trajnijoj šminci koja blijedi nakon nekoliko godina, a popularizaciji tih beauty tretmana svakako su doprinijele naše poznate dame

Image
Foto: Instagram
RTL.HR/ 19.4.2022. u 16:10
Play ponuda

 - Digneš se ujutro i ne trebaš ništa docrtavati i dodavati. To je zahvalno. Ja nisam osjetila ništa bolno, dapače, čini mi se da sam neki puta i zaspala - rekla je Jasna Zlokić nakon neiznvazivnog tretmana oblikovanja obrvi. I ona je tek jedna u nizu poznatih dama koja se odlučila na popularnu metodu trajne šminku gdje se u formi obrva iscrtavaju dlačice pomoću pigmenta. A slično se može primijeniti i na usne...

Pigment se ubacuje u kožu, gdje se određeno vrijeme zadržava, a nakon toga kreće blijedjeti. Dakle, riječ je o neinvazivnom tretmanu čijoj su popularizaciji doprinijele i brojne poznate osobe. Primjerice, Lejla Filipović odlučila se za puder obrve, što je metoda mikropigmentacije obrvi, a čime se postiže efekt blago osjenčanih i našminkanih dlačica. O rezultatima tretmana ažurno je obavještavala svoje obožavatelje na društvenim mrežama. 

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

Izvor: Instagram

"Nakon dugog razmišljanja sam se odlučila za puder obrve. Zadržali smo moj prirodan oblik i samo popunili dio koji inače sama iscrtam olovkom", napisala je Lejla na Instagramu i pojasnila kako će boja za tjedan dana biti svjetlija, identična njezinoj boji kose. Ona je jedna od prvih Hrvatica koja je priznala kako se podvrgnula estetskoj korekciji nosa. Dok mnogi to priznaju pod krinkom kako su to učinili zbog devijacije septuma, Lejla je objasnila kako njezin slučaj nije bio zdravstvene prirode. 

„Mislim kako je to jedna jako suptilna i sofisticirana metoda. Pa sam rekla: zašto i ja ne bih?“, rekla je glumica Ornela Vištica koja je također tako neko vrijeme njegovala svoje tamne punašne obrve. 

Glumica Nataša Janjić Medančić nije se odlučila za mikropigmentaciju obrvi nego usana, a sve kako bi u svom užurbanom rasporedu izbacila i pretjerano uređivanje na koje zna otići dosta vremena, pogotovo ako si javna osoba svjesna kako pozornost možeš privući i u kvartu u kojem živiš. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Zbog svog užurbanog tempa, brojnih proba i dnevnih obaveza svaka minuta u danu mi je dragocjena. Volim jednostavnost, prirodan izgled i laganu šminku, a ova trajna varijanta mi omogućava da se u svojoj užurbanoj svakodnevici u svakom trenutku osjećam svježe i dotjerano", rekla je Nataša prije nekoliko godina za jednu polikliniku.

Za inovativan tretman za usne odlučila se i violončelistica Ana Rucner. Crveni ruž njezin je zaštitni znak, a kako ga ne bi morala nanositi svako jutro, a i tijekom dana - jer svi znamo koliko se ruž brzo može maknuti s naših usnica, pokleknula je pred tadašnjim beauty trendom. Prije pet godina nakon neinvazivnog tretmana podijelila je svoje iskustvo: "Jako sam zadovoljna, kako i ne bih kad se svako jutro budim izgledajući totalno fresh. Nisam htjela neku jarku boju, već svježu nijansu i pogotovo mi je bilo važno da izgleda dosta prirodno i da dobijem lijepi rub usnice". Dodala je kako je prvih tjedan dana morala jedino malo više nanositi balzam za usta jer su se ona isušivala, a sve ostalo kako je bilo u potpunosti bezbolno. Kako bi rezultat bio što bolji, stručnjaci preporučuju nekoliko tretmana, a rezultati se navodno mogu vidjeti i pet godina nakon. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Žena mu kupila kartu

Splitski poduzetnik leti u svemir

Play ponuda

Više s weba