Play ponuda
Play ponuda
POVEO DIJETE NA 'sPOJ'

Beba gledala oca dok se 'igrao' s prostitutkom

Mladi otac se brani kako nije uspio pronaći dadilju na vrijeme pa mu nije preostalo ništa drugo nego uživati u čarima prostitutke dok je beba mirno ležala na krevetu ne znajući što se s njom događa.

Image
Foto: photos.com
K.T./ 11.7.2012. u 12:44
Play ponuda

Ovaj mladi otac zgrozio je sve samohrane roditelje kada je dogovorio 'spoj' s prostitutkom i na njega odlučio povesti svoje devetomjesečno dijete.

Mladić se brani kako nije uspio pronaći dadilju na vrijeme pa mu nije preostalo ništa drugo nego uživati u čarima prostitutke dok je beba mirno ležala na krevetu ne znajući što se s njom događa.

U istom je motelu u to vrijeme izbila tučnjava i pucnjava u kojoj je ozlijeđen i otac, no uspio je na vrijeme pobjeći s bebom.

Nesretni tata je bio prisiljen u bolnici dati izjavu o mjestu na kojem je ranjen, a policajci su ostali šokirani kada im je rekao istinu.

Objasnio im je da je samo htio biti dobar otac i kako dijete ne želi ostavljati samo, a sada je pitanje hoće li mu beba biti oduzeta.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽENA, MAJKA, KRALJICA

I prije je ljubila nogometaše znatno mlađe od sebe: Iris Rajčić uskoro se udaje, a prije Livaje ljubila je dva proslavljena sportaša

Play ponuda

Više s weba