Play ponuda
Play ponuda
Zasvirali velike hitove

Begini iz 4 grada snimili mini koncert 'Od sobe do sobe': Ostanite doma, a mi ćemo vam pjevati do kraja izolacije

Iako su dečki raštrkani u četiri različita grada, to ih nije spriječilo da se okupe online i zasviraju svoje velike hitove 'Dolazi trideseta', 'Za sve moje bivše' i za kraj klasik 'Bolje biti pijan, nego star'.

Image
Foto: Danijel Galić i Matija Škalić
Tabloid.hr/ 8.4.2020. u 7:50
Play ponuda


Unatoč izolaciji zbog koronavirusa, ne smijemo izgubiti vedar duh. Poruka je to mnogima omiljenog benda Begini koji je za svoje fanove iz vlastitih domova snimio mini-koncert prigodnog naziva 'Od sobe do sobe'.

Iako su dečki raštrkani u četiri različita grada, to ih nije spriječilo da se okupe online i zasviraju svoje velike hitove 'Dolazi trideseta', 'Za sve moje bivše' i za kraj klasik 'Bolje biti pijan, nego star'.

- Begini uživaju na pozornici, to nam je drugi dom. Danas imamo sreću što je tehnologija toliko napredovala da i u vrijeme izolacije možemo vidjet prijatelje i kolege iz benda, iako žive na većim udaljenostima, i s njima snimiti video i audio koji će, nadam se, uveseliti naše fanove i ljude diljem svijeta, kaže frontmen benda Mario Budišćak, koji je sukladno nazivu koncerta, tridesete 'dočekao' u dnevnoj sobi, bivšima zapjevao s balkona, i za kraj fanovima nazdravio u dvorištu.

Dečki, koje obožavatelji od milja zovu Beatlesima iz Jastrebarskog, na pozornici su već 18 godina, a njihov zadnji album 'Za sve moje bivše' bio je najprodavaniji album godine. Pjesmama 'Kad si birala', 'Obriši suze', 'Da si tu' i 'Moja ljube' stekli su vojsku fanova i u susjednoj Sloveniji gdje su nastupili pred više od sedam tisuća ljudi u prepunoj dvorani Tivoli. Prisan odnos koji su tijekom godina stvorili s fanovima ne može narušiti ni pandemija virusa, samo se, kažu, trebalo malo prilagoditi.

- Svi kod kuće imamo instrumente, mikrofone, slušalice…pa smo odlučili mi doći fanovima, u njihove domove. Na relaciji Zagreb-Klinča Sela-Jastrebarsko-Sveta Nedelja 'kuhaju' se neki novi projekti koji će nam svima olakšati i uljepšati vrijeme provedeno doma, kaže Budišćak. U međuvremenu dečki vrijeme provode s obitelji, paze da iz izolacije ne izađu s viškom kilograma i najavljuju totalni 'krš i lom' kad se situacija normalizira.

- Jedva čekamo da sve ovo prođe, da proslavimo s fanovima. A do tada bih poručio svima koji nas prate da ostanu kod kuće i paze na sebe i svoju obitelj. Uživajte u našem mini-koncertu 'Od sobe do sobe', a mi vam već ovog vikenda pripremamo novo iznenađenje. Vidimo se uskoro i vole vas Begini!, zaključuje Budišćak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRVI DIO

'Kobni' seks, kućni uradak, zalijevanje šampanjcem: Najveći skandali koji su potresli hrvatsku scenu

Play ponuda

Više s weba