Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
bizarna opsesija

Belgijac umislio da je pingvin

Ako ste pomislili kako je Belgija neadekvatna zemlja za život pingvina, prevarili ste se. U ovoj zapadnoeuropskoj državi stanuje najneobičniji pingvin na svijetu.

Image
S.K./ 3.10.2011. u 15:37
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Belgijski 'gospon pingvin' nije zao lik iz Batmana, nego simpatični umirovljenik koji govori pingvinski jezikom i jede ribu poput crno-bijelih ptica s Antarktika.

Alfred David iz Bruxellesa vjeruje kako ima posebnu vezu s ovim životinjama koje žive na Južnom polu.

Naime, nakon prometne nesreće u koji je ozlijedio kuk, kretao se poput pingvina pa su ga prijatelji prozvali 'gospodin pingvin'.

Simpatični Alfred se nije uvrijedio, nego je objeručke prihvatio zezanciju i počeo se glasati kao ptica iz ledenog svijeta. Štoviše, čak tvrdi da je naučio njihov jezik te da ga životinje savršeno razumiju.

No, zatim je krenuo proučavati pingvine i odijevati se u odijelo slično njihovu krznu, što je ugrozilo njegov brak.

Opsesija arktičkim pticama stajala ga je brakorazvodne parnice jer Alfredova žena nije mogla podnijeti da joj se u kući nalazi 3.500 predmeta vezanih uz bizarnu opsesiju njenog supruga. Kap koja je prelila čašu se bile Alfredove šetnje Bruxellesom u pingvinskom odijelu i glasanje poput ovih ptica.

David je u svojoj zemlji zvijezda. Čest je gost na televizijskim emisijama, a ova bizarna opsesija mu je omogućila i upoznavanje filmske zvijezde Dannyja De Vita, koji je glumio zlog Pingvina u 'Batmanu'.

'Gospon pingvin' uvjeren je kako će se u idućem životu roditi kao ova crno-bijela životinja.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽENA O KOJOJ BRUJI HRVATSKA

Tko je fatalna Silvia Dvornik? Družila se s Pecinom suprugom Irenom, iza sebe ima brak i gradi glazbenu karijeru

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba