Ostalo

Novi posao isprepleo im puteve! Belma Džomba pozirala uz bivšu Mirzinu djevojku

Belma i Mirza Džomba vjenčali su se 2010. godine u Rijeci. Tamo su se skrasili i započeli idiličan obiteljski život

RTL.hr
30.11.2021 13:15

Nekadašnja voditeljica Belma Džomba danas uživa u obiteljskom životu s bivšim rukometnim reprezentativcem Mirzom Džombom , a usto uživa i u novoj karijeri. Naime, Belma je danas Direktorica turističke zajednice općine Kostrena, a obzirom na tu odluku nedavno se družila i sa Antonijom Blaće te Nevenom Rendeli Vejzović.

Medijima je to druženje zapelo za oko, budući je poznato da je Nevena davnih dana bila djevojka Belminog današnjeg supruga. "Prstenova družina završila je obilazak Rijeke i Riječkog prstena, slijedi iscrpan izvještaj na storijima", napisala je Nevena u opisu fotografije na kojoj pozira s dvije spomenute dame.

Podsjetimo, Nevena Rendeli Vejzović i Mirza Džomba u vezi su proveli čak pet godina, a ljubav je kraju došla negdje tijekom SP-a u Tunisu 2005. godine. Otad pa do danas puno se toga promijenilo. Nevena je danas u sretnom braku s Makom Vejzovićem s kojim ima i tri djevojčice. Roditelji dvije curice postali su i Belma i Mirza Džomba.

Mirza i Belma Džomba

(FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL)

Podsjetimo, Mirza i Belma u braku su već 11 godina. Vjenčali su se početkom srpnja 2010. godine u Rijeci, a tada su svjedocima njihove sreće bili njihovi najbliži prijatelji i rodbina.