Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ON SAM A NJIH 50

Berlusconijev harem

Talijanski magazin "L'Espresso" objavio članak u kojem opisuje lude zabave premijera Berlusconija s 50 mladih djevojaka u njegovoj vili.

Image

Berlusconi Berlusconi

P.P./ 29.5.2009. u 16:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ugledni talijanski tjednik "L'Espresso" donio je tekst na šest stranica pod naslovom "Berlusconijev harem" u kojemu opisuje navodne lude zabave talijanskog premijera u njegovoj luksuznoj vili na Sardiniji.

L'Espresso piše kako je na Novogodišnju zabavu u Berlusconijevu vilu posebnim zrakoplovom doputovalo 50 zgodnih djevojaka. Prije tuluma, premijer je djevojkama pokazao otok, zatim ih odveo na pizzu, a onda svakoj od njih dao bon od 2.000 eura za ludi shopping. Nakon večer uslijedio je ples i zabava, a sve je završilo velikim vatrometom.

Što je dalje bilo nije poznato, no djevojke su podijeljene u skupine i prespavale na njegovom imanje. Na odlasku, veliki šarmer je kao Djed Mraz, iz vreće vadio razni nakit i poklanjao ga djevojkama.

Novinarima "L'Espressa" ove su detalje prepričale neke od prisutnih djevojaka, koje su inzistirale da im se ne objavljuju imena. One su party usporedile s filmom "Pretty Woman".

Najpoznatija među gošćama navodno je bila plavokosa Noemi Letizia, koja je tek prije nekoliko tjedana napunila 18. rođendan. Ako je to istina, to znači da je Berlusconi na tulum dovodio i maloljetnice.

To je ista ona Noemi kojoj je ovog tjedna Berlusconi poklonio dijamantnu ogrlicu vrijednu 6.000 eura. Tu negdje valja i tražiti  razloge za izjavu Berlusconijeve supruge Veronice Lario, koja je zatražila rastavu od njega, a koja je govorila o "djevicama koje su nude zmaju" i pitala Talijane kako to dopuštaju.

Berlusconijev odvjetnik Nicolo Ghedini, odmah je nakon objave ovog članka poručio kako je riječ o "fantaziji bez ikakvih temelja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
svestrani mladić

Kako je zagrebački arhitekt Vid Juračić postao najveća hrvatska YouTube senzacija? Otkrio nam i ljubavni status

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba