Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
djevojka anđeoskog glasa

Bernarda Brunović prošla je kroz 30 operacija, no živi sto na sat i odbrojava do natjecanja: 'Vjera u Boga je...

Pozitivna i moćna, baš kao i njezina pjesma 'Here for Love' s kojom se predstavlja na ovogodišnjoj Dori - Bernarda smisao svega pronalazi u ljubavi

Marija Pajić/ 5.2.2022. u 21:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bernarda Brunović jedna je od ovogodišnjih natjecateljica na Dori koja će pokušati osvojiti Hrvatsku, a potom i Europu ako joj se nasmiješe zvijezde! Hrvatska Adele, kako joj često tepaju na izbor za najbolju hrvatsku pjesmu ide već treći put pa možda u tome ima i neke veće simbolike jer ne kaže se uzalud treća sreća!

"Ima već jedna Whitney Houston, Amy Winehouse i Adele, Aretha Franklin, Janis JoplinTina Turner - na kraju krajeva treba biti original, a ne nekoga kopirati! I onaj najbolji koji zvuči kao Adele - okej, zvučiš kao Adele, ali nisi Adele!", objasnila je Bernarda Brunović.

I tako je u jednoj rečenici najraspjevanija Zagrepčanka koja je odrasla u Švicarskoj stala na kraj brojnim usporedbama koje zbog zavidnog vokala svakodnevno sluša! Ona je prije svega Bernarda, Bruno Bernarda i na putu do svojih snova ne odustaje. A kada to kažemo, onda to doista i mislimo jer ova simpatična studentica teologije, unatoč slabovidnosti živi život 100 na sat! Imala je više od trideset operacija na očima, no Bernarda priznaje, odrasla je u sretnu djevojku koja ima prilike raditi ono što voli, a to je – pjevanje.

"Jedna od prvih stvari koje sam naučila je ako igraš na kartu sažaljenja, sažaljenje nikome ne pomaže. Što ti znači sažaljenje? Život te ne mazi, treba se boriti. 'Joj, život je samo borba' - mislim, treba znati i uživati u borbi. Borba je i igra i treba se nositi s tim!", tvrdi Bernarda Bruno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pozitivna i moćna, baš kao i njezina pjesma 'Here for Love' s kojom se predstavlja na ovogodišnjoj Dori - Bernarda smisao svega pronalazi u ljubavi. A ono što najviše voli je sport! Neustrašiva je skijašica i strastvena plivačica - a često je se zna vidjeti i na švicarskim trkaćim maratonima. Na tom putu najveća podrška joj je Bog! 

Image
intervju s mladom pjevačicom

Treća sreća talentirane Bernarde: 'Doživjela sam svašta, no život i jest borba i trnoviti put'

Image
intervju s mladom pjevačicom

Treća sreća talentirane Bernarde: 'Doživjela sam svašta, no život i jest borba i trnoviti put'

"Vjera u Boga je na prvom mjestu pa obitelj i sve lijepe stvari koje su mi u životu dane i koje me uveseljavaju. Želja mi je da nekako kombiniram glazbu i teologiju, ali kako će to konkretno izgledati? I dalje radim na glazbi, istovremeno radim i na diplomskom radu i u kontaktu sam s faksom... ma, nešto ćemo iskombinirati", pojasnila je Bernarda Bruno.

Upravo se čita

Image
Nataša, Mašan i Marko

Shrvani otac Miloš oprostio se od ubijene supruge i sinova: 'Anđeli moji, dolazim vam uskoro. Volim vas'

I dok joj Bog pomaže da ostane čvrsto na tlu, kolege je inspiriraju. Prati hrvatsku glazbenu scenu a pogotovo pobjednike Dore koji su se domogli njoj toliko željene pozornice Eurosonga! 

"Jacques mi je super jer je spojio i tu klasiku - stvarno je to umjetnost. Franka je isto imala dobru pjesmu 'Crazy'", tvrdi Bernarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ako pobijedi, kartu za Italiju trebat će i njezin tim! Bernarda je vjerna istim stručnjacima pa će tako i ove godine zabljesnuti u haljini s potpisom dizajnera Ivice Skoke

"Bit će jako puno boja, bit će meni veliki izazov to raditi jer ljudi vjerojatno očekuju da će se pojaviti u nekoj večernjoj haljini i to ćemo im ostaviti na maštu", pojasnio je Ivica Skoko.

Za ovu djevojku anđeoskog glasa mnogi predviđaju uspjeh, no ona se time uopće ne opterećuje. Živi onako kako bi svi trebali, od danas do sutra i pritom ne skida osmijeh s lica! Možda joj baš to pomogne da napokon zapjeva pred čitavom Europom!   

Marija Pajić/ 5.2.2022. u 21:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ponosno pokazuje liniju

Lucija Lugomer pokazala kako je u istom kupaćem kostimu izgledala prije pet godina: ‘Tko sam ja da sudim drugima?’

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba