Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
POŠTENI NALAZNICI

Beskućnici našli i vratili 60.000 kuna!

Beskućnici su u jednoj kanti za otpatke pronašli aktovku punu omotnica sa sitnim novcem. Otišli su potom do zaštitarske službe obližnje tvrtke i zatražili ih da pozovu policiju.

Image
Foto: photos.com
S.M./Hina/ 10.7.2012. u 7:51
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Par brazilskih beskućnika koji živi ispod jednog od mostova u Sao Paulu pronašao je 20 tisuća reaisa (oko 60 tisuća kuna) u kanti za smeće i, na njihovo veliko iznenađenje, pozvao policajce.

Beskućnici su u jednoj kanti za otpatke pronašli aktovku punu omotnica sa sitnim novcem. Otišli su potom do zaštitarske službe obližnje tvrtke i zatražili ih da pozovu policiju, čiji je glasnogovornik poslije za televiziju G1 rekao da takav slučaj još nisu zabilježili.

"Oni su ljudi u potrebi i mogli su pobjeći s novcem, ali to nisu učinili nego su pozvali policiju", kazao je Bruno dos Santos, koji pretpostavlja da bi ovo mogao biti novac iz pljačke jednog restorana u blizini. U omotnicama je ukupno bilo oko 20 tisuća reaisa.

Rejaniel Silva Santos (36), beskućnik koji zarađuje pedesetak kuna na dan prikupljajući boce i druge otpatke za reciklažu, rekao je da ga je majka naučila da ne krade.

Silva Santos sa svojim družicom u nevolji Sandrom Reinom Domingues, koju je upoznao na cesti, živi pod jednim mostom na istoku Sao Paula.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVI PROJEKT

VIDEO Mate Rimac u filmskoj ulozi: Ovako izgleda kad snima akcijski film sa svojim Livanjcima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba