Play ponuda
Play ponuda
SAMO JEDNIM KLIKOM DO SIGURNOG SEKSA

Besplatni kondomi preko mobitela

Nakon besplatne ispovijedi preko mobitela, sada stiže i aplikacija kojom će se moći nabavljati i besplatni kondomi. To će posebno dobro doći mladima kojima je studentski džeparac i bez seksa dovoljno ograničen.

Image

kondom kondom

E.M./ 15.2.2011. u 6:32
Play ponuda

NEW YORK - Njujorčanima se posrećilo, pa će uskoro moći i kondome nabavljati besplatno. I to preko aplikacije na mobitelu.

Ured za zdravstvo gradske uprave izmislio je aplikaciju za smartphone pomoću koje će napaljeni muškarci moći naći nabližu lokaciju na kojoj mogu nabaviti besplatan prezervativ. U velikom gradu poput New Yorka, takva aplikacija dobro dođe.

"Želimo da New York postane najsigurnije mjesto na svijetu za seks", rekla je dr. Monica Sweeney. "Brojni ljudi posjećuju nas zbog toga, pa im želimo osigurati siguran seks", dodala je.

Aplikaciju mogu skinuti korisnici iPhonea i Androida, a pomoću GPS tehnologije ili upisane adrese ona korisnicima daje upute kako doći do pet najbližih mjesta.

Grad je u posljednjih pet godina podijelio oko 3 milijuna besplatnih kondoma mjesečno. Zbog toga se našao pod udarom oštrih kritika, osobito roditelja mlađe djece, koji tvrde da ih grad na taj način potiče na seks.

New York polako preuzima i titulu najboljeg grada za sex, a nakon što je izmišljena i aplikacija za besplatnu ispovijed, grešni ljubavnici će uz nekoliko klikova na mobitelu moći neograničeno uživati u seksu bez grižnje savjesti. Samo da ne ponestane signala.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sasvim iskreno

Iva Grgurić o odnosu sa sesvetskim tajkunom Marijanom Šarićem: 'Taj period života je bio traumatičan'

Play ponuda

Više s weba