Play ponuda
Play ponuda
HRVATI BIJESNI

Bez empatije! Srpska pjevačica zgrozila komentarima o potresu: 'Da li je CNN prenosio kad su bombardirali Srbiju?!'

Poznata srpska pjevačica Katarina Grujić razbijesnila je javnost, a posebno Hrvate koji su je dosad obožavali.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 30.12.2020. u 11:30
Play ponuda

I dok cijela regija suosjeća s Hrvatskom nakon potresa koji je razorio Petrinju, Sisak i okolicu, postoje i oni koji očito nemaju empatije.

Tako je poznata srpska pjevačica Katarina Grujić razbijesnila javnost, a posebno Hrvate koji su je dosad obožavali.

Naime, pjevačica je javno negodovala zbog činjenice da se vijesti o potresu, stradalima i ozlijeđenima vrte i u svjetskim medijima. Status je brzo izbrisala, ali prekasno.

"Da li je CNN prenosio kad su bombardirali Srbiju? Da li su ikad prenosili naše teško stanje? Da li su i dan danas bili uz nas i prenosili bilo koju ozbiljnu informaciju?? Da li su prenosili kako se i dan danas preživljava u Srbiji??? Da li je CNN ikada u životu stao na našu stranu, da li je cijeli svijet obavijestio o Srbiji i teškim mukama koje smo preživjeli i koje i dan danas preživljavamo??!! Živi Srbijo, a živjet ćemo i bez vas CNN, ali Srbiju će te itekako zapamtiti!", poručila je Katarina, a onda je još dodala. "I još jedna stvar, molite za Srbiju i ostali svijet cijelo vrijeme".

Iako je možda mislila kako će izazvati pozitivne reakcije Srbije s obzirom na tešku prošlost, to se nije dogodilo, a mnogi su pozvali na prijavljivanje njezinog profila te bojkot budućih nastupa u Hrvatskoj, pjesama i slično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Pjevačici su upućene i razne prijetnje, a zanimljivo, dok piše o tome kako je teško stanje u Srbiji i negoduje zbog svjetskih napisa o tragediji u Hrvatskoj, uživa na luksuznom odmoru u Dubaiju.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

(FOTO: Instagram)

"Nekoliko vas je pogrešno protumačilo moje prethodne storyje pa da pojasnim malo bolje, jer vam se očigledno mora crtati svaka riječ. Niti jednog trenutka story nije propagiranje mržnje, zla, nacionalistički, već sloboda govora i nezadovoljstva prema jednoj svjetskoj televiziji. Svi koji me poznaju znaju da su moji najbolji prijatelji iz Hrvatske, Bosne, Makedonije, zato me ne možete prozvati nacionalistom! S druge strane, dosta vas je pokazalo baš ono što ja nisam pomislila niti napisala, a to je zlo, prijetnje i kletve, pa me zanima tko je u ovoj cijeloj priči lud??! Još jednom ću napomenuti da moji storyji nisu uvredljivog sadržaja za bilo kojeg čovjeka, naciju! Još jednom saučešće obiteljima preminulih! Molite za Hrvatsku, molite za Srbiju", poručila je te se nastavila odmarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
UŽIVAJTE

Kod Maje je najviše pohvala bilo za desert: Donosimo recept za čokoladnu rapsodiju s narančom

S druge strane, njezine kolegice poput Jelene Karleuše, Ane Bekute, Marije Šerifović i Dragane Mirković uputile su riječi podrške Hrvatima, jer tako se to radi!

Više o tome kako možete pomoći ljudima pogođenim potresom pročitajte OVDJE!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
i njoj se raspala veza

LJUBAVNI ŽIVOT SILVIJE DVORNIK! Njezina majka filmskog je kritičara krajem rujna još uvijek zvala zetom!

Play ponuda

Više s weba