Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
UZ EMOTIVNU PORUKU

Bez trunčice fotošopa: Marko Grubnić objavio božićnu čestitku s roditeljima

Ona nije niti približno onakva kakvom smo je zamišljali.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 24.12.2020. u 16:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Marko Grubnić objavio je tradicionalnu božićnu čestitku s obitelji.

Ipak, ona nije niti približno onakva kakvom smo je zamišljali. Naime, obitelj Grubnić je pozirala pored bora i glamuroznih ukrasa s Markovim psima, no objavljeni su u obliku ilustracije.

"Ne umanjujem stvari ako kažem da nam je svima 2020. godina bila vrlo izazovna, na kraju čak niti za Božić fizički nismo zajedno (po prvi put u mom životu), ali zato smo zajedno u mislima i u srcu, i bit ćemo zauvijek. Ne postoje prave riječi kojima bih opisao koliko mi danas nedostaju moji roditelji, čudno je što se ne možemo zagrliti, paziti jedni na druge, večerati zajedno, smijati se kao uvijek na Badnjak... 

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

(FOTO: Instagram)

Ali u ovim neobičnim vremenima biti odgovoran prema sebi i prema njima za mene je najvažnije i najvrijednije od svega... Moja jedina želja ovog Božića za sve Vas i nas jest, da ovaj virus nestane što prije zauvijek i da nikada ne zaboravimo kako smo se osjećali u ovim ludim vremenima, jer tek tada ćemo još više beskrajno cijeniti život, i sve ljepote koje nam on donosi... U iščekivanju starog života i predivnih obiteljskih Božića, svim ljudima dobre volje želim od srca sretan i blagoslovljen Božić...", poručio je Marko te se zahvalio djevojkama koje su zaslužne za prekrasnu ilustraciju.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr

Jelena Leko otkrila nam je detalje vjenčanja: 'Jednostavna sam mladenka, sve sam pripremila za deset dana'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba