Ostalo

Bili smo s Duškom Lokinom u salonu ljepote: 'Bolje izgledam za svoje godine nego što to zaslužujem'

Na pragu je osamdesete, a izgleda kao mladić. Pogledajte što Duško Lokin sve obavlja u salonu za uljepšavanje

Petra Gajšak - Tabloid.hr
14.03.2020 18:00

Da naši estradnjaci nerijetko odlaze na beauty tretmane već je dobro poznato. Jedni u salone odlaze samo radi uljepšavanja, no Duško Lokin odlazi i radi druženjajer mu pedikure i manikure radi unuka Tena .

"Ako mislite da je lako, nije. Prvo, uvijek sam na listi čekanja, drugo, uvijek joj se žuri jer drugi klijenti čekaju, ali to je ono što na koncu i meni odgovara jer i meni se uvijek žuri. Čekaju metu u susjedstvu u kafiću moji prijatelji", rekao je Duško Lokin za Exkluziv .

Duško Lokin

(FOTO: RTL)

"Jooj, to nam je pomalo stresno i naporno zato što svaki put kad on dođe nabija stres i presing jer mora bit brzo gotov. Dolazi na tretmane manikure i pedikure , nekad ga zna malo bolit jer grize nokte,ali izdrži", rekla je Tena , vlasnica salona.

Iako se može pohvaliti glazbenim genima, Tena nije htjela krenuti stopama djeda Duška. A ako neće Tena na estradu, ona će doći njoj.

"U salon nam dolaze mnoge supruge i djevojkenaših poznatih sportaša kao što su djevojke Tina Jedvaja , Livakovića , rukometaša Marića , Ademija koji je ujedno i naš vjenčani kum, ali i mnoge druge poznate osobe iz javnog života. Dolaze također i Ćiro i Mladen Grdović , a onda je prava zezancija.Vole biti u društvu lijepih žena, a umjesto bevande im dajemo kavicu", našalila se Tena.

I dok većina muškaraca u posljednje vrijeme više pažnje posvećuje izgledu, Duško već godinama njeguje isti stil - tupe koji nikada nije skinuo. No, da smo bili svjetski nogometni prvaci, bez problema bi to napravio.

Dusko Lokin

(FOTO: Zarko Basic/PIXSELL)

"Ja bi, ali nismo nažalost. Uvijek se šalim na svoj račun, a znate zašto? Jer sam svjestan svog fizičkog izgleda. Bolje izgledam za svoje godine, nego što to zaslužujem. Ja ostajem uvijek isti dok god budem pjevao", zaključio je.

Znate onu kako iza svakog uspješnog muškarca stoji žena? U njegovu slučaju stoje njih četiri - žena, kći, unuka i praunuka."Ja sam predodređen da budemokružen ženama. To su moje princeze, to sam nekoliko puta javno rekao. One meni mogu svašta učiniti, a ja njima ništa", rekao je za Exkluziv .