Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
POTJERA ZA NOVOM DJEVOJKOM

Bilić ljubi studenticu s Krka?

Nakon što su mjesecima proganjali šibensku liječnicu Nelu Tomić, mediji su doznali kako je izvjesna Ivana Đeldum nova ljubav Slavena Bilića.

Image

slaven bilic slaven bilic

D.K./ 28.10.2008. u 9:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

RIJEKA - Da javnost naprosto obožava nagađati o novim djevojkama hrvatskog nogometnog izbornika, pokazuje i novi slučaj, u kojem se povezuje sa studenticom Ivanom Đeldum. Nakon što je u medijima objavljena njihova zajednička fotografija, mediji su se dali u kopanje, pa javnost trenutno barata podacima o njezinoj prošlosti te neizbježnim svjedočanstvima susjeda koji su, naravno, "sve vidjeli".

Ivana Đeldum je iz mjesta Sveti Vid na otoku Krku, a prema novoj narodnoj predaji koja kruži medijima, sa Slavenom Bilićem upoznao ju je Robert Prosinečki, koji ima kuću u Malinskoj i povremeno se druži s Ivanom. Osim toga, poznato je i da Ivana studira na Fakultetu za hotelski i turistički menadžment u Opatiji, te da u Rijeci živi u podstanarskom stanu.

Mještani Svetog Vida medijima su ispričali kako su Bilića u mjestu vidjeli nekoliko puta, te kako Ivanini roditelji nisu oduševljeni vezom. Smeta im, posve očekivano, veliki publicitet i interes medija za hrvatskog izbornika, te činjenica da je razveden i ima dvoje djece.

Podsjećamo, mediji su prije nekoliko mjeseci šibensku doktoricu Nelu Tomić doveli do ruba živaca pišući da mu je ljubavnica. Doktorica i Bilić susjedi su u Srmi, gdje imaju vikendice, a njegovo ljetovanje ovog je ljeta izazvalo pravu najezdu fotoreportera, koji su doktoricu Tomić vjerno pratili nekoliko mjeseci. Oboje su, naravno, demantirali da su u vezi.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr

Jelena Leko otkrila nam je detalje vjenčanja: 'Jednostavna sam mladenka, sve sam pripremila za deset dana'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba