Ostalo

Bivša Feminnemka na novim fotkama baca na Meghan Markle te nema više ništa zajedničko s curom kakva je...

Nikol Bulat danas je gotovo neprepoznatljiva.

Tabloid.hr
10.11.2020 13:00

Nikol Bulat hrvatskoj javnosti bila je najpoznatija kao pjevačica grupe Feminnem .

Nakon razlaza grupe, Nikol je pokušala ostvariti solo karijeru, no kada nije uspjela dostići uspjeh bivše grupe, povukla se iz javnosti te posvetila studiju prava. Godinama je nije bilo nigdje, no onda je sredinom srpnja uskrsnula na Instagramu te šokirala svojom pojavom.

Feminnem

(FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL)

Naime, brineta više ne sliči na sebe, no čini se kako žvi najbolje dane te uživa u svemu novome što joj je život pružio.

"Trebalo mi je puno vremena da donesem ovu odluku jer sam uživala u offline životu i uvijek sam mislila da društvene mreže oduzimaju puno privatnosti i vremena te da nisu moj đir. Nisam znala što će se dogoditi kad se pojavim na Instagramu i mislila sam ga ugasiti ako mi se ne svidi. Sad mi je drago što sam ga otvorila jer vjerujem da se sve događa s razlogom. Zanimljivo da sam došla ovdje tjedan dana prije nego je cijeli svijet blokiran. Ne samo da sam daleko od svojih prijatelja i obitelji otkako sam se preselila, nego sam prije šest tjedana postala dio ove karantene", napisala je Nikol u travnju kad je otvorila profil.

Njezine fotografije na proflu zaista izgledaju savršeno, a moramo priznati kako njezin izgled na svakoj varira.

Na nekima nema više ništa zajedničko s djevojkom kakva je bila, na nekima ima malo, a na nekim pomalo podsjeća na Meghan Markle .

Nikol je u srpnju na Instagramu pratilo nešto manje od deset tisuća ljudi, sada ju prati više od 22,6 tisuće, a komplimenti na račun njezinog izgleda, kose i glamuroznog modnog izričaja pljušte ispod svake fotografije.

Nikol Bulat

(FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL)

Zanimljivo, u opisu profila stoji i kako je sretno zauzeta, a njezin odabranik je devet godina mlađi nogometaš Ivan Šunjić koji je iz Dinama prešao u Birmingham. Njihova veza otkrivena je prošle godine.