Play ponuda
Play ponuda
SRETNA I ZALJUBLJENA

Ana Sasso za RTL Exkluziv o braku, vjeri i selidbi: 'Moj tata živi s nama u Samoboru, ne mogu opisati koliko ...

Bivša miss Jugoslavije Ana Sasso pred kamerama RTL Exkluziva rekla je kako se navikla na život u Samoboru. Tu živi sa suprugom, liječnikom Hrvojem Tomasovićem i 88-godišnjim ocem za kojeg je jako vezana

RTL Exkluziv/ 5.3.2022. u 18:30
Play ponuda

Možda ju je proslavila reklama za Pipi, no zanosna bivša manekenka i bivša miss Jugoslavije pronašla je način za vječni eliksir mladosti. Možda se tajna krije i u trećoj sreći - braku s 55-godišnjim splitskim kirurgom Hrvojem Tomasovićem, s kojim Ana Sasso živi u Samoboru. 

"Ovdje sam pet godina i imala sam problem s tim da se preselim, ali prilagodila sam se. Baš mi je lipo da vam ne mogu opisati. Samobor ne volim kao Split, ali volim ga", rekla je Ana Sasso-Tomasović. 

Ovu bivšu missicu zatekli smo na otvorenju splitske trgovine njemačkog brenda odjeće gdje se družila s brojnim uspješnim damama. Zajedno jače kada se podržavaju, vrijedi i u ovoj ekipi snažnih žena! Nakon uspješne karijere, Ana je mir, osim u Hrvojevu zagrljaju, pronašla i u kućanskim poslovima pa tako za sebe kaže da je kućanica s Beverly Hillsa. A uz to, neizmjerno uživa u kuhanju za supruga, ali i 88-godišnjeg tatu za kojeg je jako vezana.

"Moj tata živi s nama u Samoboru - on voli šnicele u toću koje ja napravim zaista mrak. Više volim dalmatinsku kuhinju, bez obzira što smo u Samoboru, ali ja sam ostavila svoje navike", rekla je. 

U posljednjem intervjuu za naše kamere prije skoro pola godine Ana nas je iznenadila viješću da su ona i splitski doktor uplovili u bračnu luku bez da su ikoga o tome obavijestili!

"Pa gle, ja i on smo ti Mr. and Mrs. Smith i mi smo uspjeli to sakriti zato što je to bio naš dogovor, nešto naše, nismo to htjeli dijeliti, nema potrebe - što znači papir ako se ljudi ne vole, ali mi smo i to napravili, čisto da imamo i taj papir", obznanila je. 

U svog Hrvoja zaljubila se u bolnici jer jedan nesretni pregled donio joj je najveću životnu sreću!

Image
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
Image
Zeljko Hladika/PIXSELL

Izvor: Željko Hladika/Pixsell

"Ja sam u to vrijeme imala tegobe - zapravo reći ću, napadaj panike, veliki stres koje su meni prouzrokovale paniku. Išla sam na Hitnu - kako mi nije ništa bilo i jedan moj prijatelj mi je rekao kako za mene ima jednog doktora. I onda me odveo k njemu", objasnila je njihovo upoznavanje.

Splićanka bezvremenskom ljepotom i danas jednako ostavlja bez teksta, a sjećanja na izbor za Miss svijeta, iako stara 40 godina, kaže nam, nikada ne blijede.

"Sve je to bilo jedno lijepo iskustvo", rekla je. Ravan trbuh i utegnuto tijelo nisu joj pali s neba, za to se Ana itekako namuči svakodnevnom vježbom i disciplinom!

"Pedesete su mi fenomenalne, puno žena će to potvrditi. Shvatila sam vrijednosti života - vrijednost života je biti sretan i zdrav, a ja se nikad nisam osjećala bolje", rekla je. 

A uz fizičku disiplinu, za ovo sve što čujete velikim djelom je zaslužan i Bog. Jer Ana se pronašla i u vjeri!

EKSKLUZIVNO! Treća bračna sreća Ane Sasso: 'To se ne zna, ali mi smo u braku'

"Vjera me probudila i dala mi smisao života, meni nitko ne treba govoriti o Bogu i ljubavi jer je ja osjećam u sebi", objasnila je. 

Ova nesuđena pjevačica ne žali za ničim, sve je kako kaže - zapisano s razlogom. Ona je ljubav života pronašla tek u 40-oj, bilo je i uspona i padova no, i dan danas kada priča o njemu - vidno je zaljubljena jer ljubav je sve pobijedila.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sasvim iskreno

Iva Grgurić o odnosu sa sesvetskim tajkunom Marijanom Šarićem: 'Taj period života je bio traumatičan'

Play ponuda

Više s weba