Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
BIVŠA MISSICA ZA RTL.HR

Ivana Delač o odgoju sina jedinca: 'Biti samohrana majka najteži je put koji neka žena mora prolaziti'

Bivša missica Ivana u razgovoru za RTL.hr otkrila je kako se ona nosi s kultom mladosti kojeg slave društvene mreže, kakva je po pitanju skincarea budući da joj je lice i dalje svježe iako pokazuje znakove zrelosti te kako je biti majka tinejdžera

Image
Antonija Šipušić/ 4.5.2022. u 16:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Uvijek elegantna, naša bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Delač, koja se okušala u novinarskim vodama, a potom prešla na, kako bi rekli iz spomenute struke, „mračnu stranu“, odnosno u odnose s javnošću, sreli smo na promociji proizvoda Dr. Vivians kozmetike. Uvijek elegantna, tako je bila i ovoga puta u pletenoj bež haljini, a s njom smo popričali o skincareu, starenju žena, ima li ona po tom pitanju bojazan te o sinu, tinejdžeru Noi.

„Imam tu sreću što sam zaštitno lice Dr. Vivian's kozmetike i što u njezinom centru Eternity imam kompletnu njegu. Ono čime sam stvarno oduševljena su serum, kao i cijela linija proizvoda koja se nadovezuje jedna na drugu. Kao savjet, zdrava koža je prije svega najljepša koža. Lice svakodnevno čistim, a sa šminkom nikada ne idem spavati. Te neke sitne male tajne mislim da doprinose, a onda kvalitetan preparat samo hidratizira kožu i daje onaj poseban sjaj“, rekla je Ivana te priznala kako je i u mlađim danima redovito njegovala lice.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/1f63bf9e-cb7e-11ec-a202-fec8a3f5a96f/original

Izvor: Bruno Fantulin

„Otkako sam bila miss, uvijek sam pod teškom šminkom. Mislim da je kvalitetno čišćenje lica, što nekakvim tretmanima, mikrodermoabrazijom ili hydrafracialom, apsolutno imperativ za zdravlje kože. Stvarno se njegujem oduvijek. Ušla sam u 42. godinu i iako imam zrelu kožu, znaju mi reći da mi se godine ne vide na licu. Treba puno biti na zraku, jesti raznovrsno, bez obzira na kvalitetnu preparativnu kozmetiku, i ta podloga je jako bitna“, rekla je Ivana. Neke žene jednostavno se ne mogu pomiriti sa starenjem pa pretjeruju sa zahvatima, a svakako tome negativno doprinose društvene mreže koje slave kult mladosti. Pritisak je to s kojim se poneki ne mogu nositi, a Ivana kaže kako je ona po tom pitanju vrlo osvještena i stvari prihvaća kakve jesu.

„Smatram da je svaka bora odraz neke životne situacije kroz koju smo prošli i da godine ne treba brisati s lica. Kozmetologija je takva da nameće razno razne trendove. Iskreno, nemam ništa niti protiv botoksa niti protiv hijalurona. Dapače, treba prevenirati neke dublje probleme koji mogu postati samo veći, a što se tiče kirurgije, nisam operirala ništa, niti planiram“, rekla je te dodala kako je podrška svima koji smatraju da se neki njihov nedostatak ipak može riješiti operativnim putem. „Ako to znači nečiju sreću onda to apsolutno podržavam“, naglasila je.

IZBOR ZA MISS UNIVERSE

Prošlo je dvadeset godina otkako je pobijedila na izboru za Miss Universe Hrvatske, a ona je dokaz kako rečenica „jednom miss, uvijek miss“ nije floskula već ono od čega ne možeš baš lako pobjeći cijeli život. Ako uopće od toga itko želi bježati. „Pamtim samo sretne dane. Mandat definitivno prestaje, ali titula ostaje. Ta moja 2002. godina kada sam pobijedila na županijskom, pa 2003. na nacionalnom pa otišla na svjetski…to je samo broj, kao i godine koje su prošle. No, to otvori mnoga vrata“, priznala je, kao i to kako izbor za miss nije ono što je bio u njezino vrijeme.

Image
PARTY SE VRATIO U GRAD

Ecija Ivušić i Hana Hadžiavdagić Tabaković istaknule vitku liniju: U centru Zagreba družile se s brojnim poznatim damama

Fotogalerija
Image
PARTY SE VRATIO U GRAD

Ecija Ivušić i Hana Hadžiavdagić Tabaković istaknule vitku liniju: U centru Zagreba družile se s brojnim poznatim damama

Fotogalerija

„U naše je vrijeme vladala prirodna estetika lica, bez umjetnih trepavica, bez ekstenzija, bez hijalurona u usnicama, bez photoshopa, bez društvenih mreža kao platforme. To je bio jedan vid promoviranja svoje zemlje. Drugačije je i to da danas djevojke imaju po nekoliko fakulteta, govore nekoliko jezika, a iza njih su veliki projekti i stoje kao ambasadorice i glasnogovornice razno raznih tema. Danas je missica cijenjena u svijetu, primjerice u Kolumbiji su po važnosti takoreći odmah iza predsjednika“, rekla je i konstatirala kako je kod nas to u potpunosti drugačije.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/1f87978e-cb7e-11ec-a119-6ee961d9c84a/original

Izvor: Bruno Fantulin

„Nekada je bio izbor za Miss Hrvatske i Miss universe, a to su bila dva izbora koja su se pamtila i gledala uživo na televiziji, bio puno vrijedniji. Točno smo znali tko je bila missica. Danas teško da znamo tko je ona aktualna, ali evo, u svibnju ćemo birati novu predstavnicu na izboru“, rekla je. Smatra kako se žena koje se natječu bez razloga obezvrjeđuje, često se komentira kako žena ne može biti i lijepa i pametna, a rijetko u fokus dođe njihovo hvalevrijedno obrazovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„Puno puta prva pratilja bude ljepša od aktualne pobjednice i takve komentare često čitamo na društvenim mrežama. Miss nije samo visina i lijepo lice, miss je puno više od toga“, rekla je. Osim poslu, PR i menadžmentu, Ivana je posvećena odgoju sina Noe. Prije četiri godine razvela se od dugogodišnjeg supruga Ivice Đole.


„Biti majka tinejdžera je jako zahtjevno. Budući da sam samohrana majka, to je najteži put koji je neka žena morala proći. Odrastao je u kvalitetnog dečka koji sa mnom razgovara o svim temama. Povjerit će mi se i po pitanju djevojaka i po pitanju školskih prijatelja i ocjena. Mogu reći da sam zaista ponosna na njega. Ako sam nešto napravila dobro, onda je to“, zaključila je emotivno Ivana, kojoj su se oči zasuzile dok je pričala o sinu. S njim i prijateljima ove godine planira obilaziti Jadran i otoke, a priznaje, godišnji odmor jedva čeka!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
sretan rođendan

Sjećate se pjevačice iz grupe E.N.I.? Nakon raspada grupe posvetila se solo karijeri, a prije nekoliko godina doživjela najveću sreću

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba