Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'Doktor me spasio'

Bivša natjecateljica BB kuće skoro izgubila život zbog silikona u grudima

'Osjetila sam kao da imam nekog anđela. Nije me boljelo, ali predosjetila sam da nešto nije u redu i otišla sam na kontrolu'

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 17.12.2017. u 14:40
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Brankica Čonda bila je u Big Brotheru 2005. godine. Nakon reality showa, otišla je u Dubai raditi kao manekenka.

Bivša natjecateljica hrvatskog Big Brothera nakon izlaska iz kuće radila je kao manekenka, a potom je otišla u Dubai i nastavila graditi manekensku karijeru. 

Nakon Dubaija, u kojemu je živjela devet godina Brankica se preselila u Barcelonu. Bavi se jogom i planira put u Indiju, gdje želi završiti tečaj za instruktoricu joge.

Brankica savršenu liniju održava jogom, a priznaje kako je i bila na nekim estetskim zahvatima koji su je skoro '"koštali života".

Bila sam na povećanju grudi u Dubaiju. Stavili su mi silikone proizvedene u Kini. Oni su mi pukli, pa sam zamalo umrla. Silikon je mogao otići u venu, rekla je Brankica Čonda za 24 sata.

"Osjetila sam kao da imam nekog anđela. Nije me boljelo, ali predosjetila sam da nešto nije u redu i otišla sam na kontrolu. Doktor me spasio. Sad imam najljepše grudi na svijetu. Mogu furati i topless", dodala je.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
gdje je nestala?

Sjećate se bivše supruge Nike Kranjčara? Samozatajna Simona nakon razvoda povukla se iz javnog života, a sreću pronašla u odvjetniku

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba