Play ponuda
Play ponuda
Drugo lice popularne obitelji

Bivša nevjesta optužuje Vasiće za teško fizičko i psihičko zlostavljanje: 'To su zli ljudi'

Nekadašnja snaha Vasićevih, Elena, bivša supruga najstarijeg sina o ovoj omiljenoj Big Brother obitelji govori sve najgore. Da su je fizički i psihički zlostavljali

Nives Polovina Barun/ 18.2.2016. u 20:51
Play ponuda

Na prvi pogled kod Vasića vlada prava obiteljska idila, no oni, čini se, nešto i kriju. Barem tako tvrdi jedna od njihovih brojnih snaha, prenosi 24 sata.

Elena Selimović navodno je već 11. odbjegla nevjesta iz doma Vasićevih. Za ljubavnu tragediju glavni je krivac najstariji sin Mile.

"To su zli ljudi. Njegov sin Mile, za kojeg sam bila udana, nije se za mene prvi puta ženio. Štoviše, deset i više puta je bio oženjen. Mogu reći da je bio katastrofa. Nije bio pri svijesti, drogirao se. To su njegovi cijelo vrijeme krili. Ja to nisam ni znala. Znači, njihov sin me tukao i maltretirao, da sam ja tako izašla plačući", ispričala nam je telefonom bivša snaha Vasićevih Elena.

Pobjegla je Elena glavom bez obzira od zlostavljača Mile, ali i svekrve Rade, koja je, tvrdi, bila sve samo ne dobra.

"Rada je baš opasna žena. Ne znam kako ih ljudi vole i poštuju toliko jer ona je žena zlo. Znala me probuditi iz kreveta, znala se i derati. Dijete je, koliko puta, znala udariti i svađati se. Njihov sin me tukao, a oni su gledali i pili kavu. Smijali su mi se. Rekla mi je 'ti si kur**, ti meni ovakva u kući ne trebaš", priča Elena.

No tu priča navodno ne staje. Elena ima trogodišnjeg sina iz prvog braka kojeg je Mile Vasić na prvu prihvatio. No onda je krenuo pravi pakao. 

"On me napadane ili udari. Onda viče na dijete: 'Zašto su tu igračke, sve ću ih baciti u šporet", prepričava Elena.

To je bila kap koja je prelila čašu. Elena je pokupila stvari i zahvaljujući susjedima pobjegla. Vasići cijelu priču negiraju, kažu: 'Elena nije pri zdravoj pameti'. 

Rada tvrdi da su joj dali 300 eura za liječenje bolesnog djeteta, no Elena to oštro opovrgava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Lažu! Ja od tih para ništa nisam vidjela", kaže bivša snaga Vasićevih.

Elena priča da novac dobivaju svakodnevno od obožavatelja, a svoje tri kćeri, koje žive u Austriji, kriju kao zmija noge.

"Njihove kćerke ih se hoće odreći, zato što su to debili. One uopće ne dolaze. Ima 20 godina kako uopće ne dolaze ovdje kod njih", tvrdi Elena.

Što je od svega ovoga istina danas nismo uspjeli doznati. Čekamo da se i Vasići oglase. Uopće ne sumnjamo da spremaju paljbu na svoju nekadašnju nevjestu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Play ponuda

Više s weba