Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
DOBILA NA NAGRADNOJ IGRI

Bivša premijerka oduševljena osvojenim ručnikom za plažu!

Samo opušteno, nova je deviza bivše premijerke! Iako ni za vrijeme mandata često nije pazila na svoje izjave, tek sada, bez opterećenja - govori o svemu. Tako joj se jezik razvezao na temu nagradnih igara jer prvi put u životu nešto je osvojila! I to ne bi bilo čudno da nije riječ o najobičnijem - ručniku za plažu!

RTL/ 6.9.2012. u 18:17
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U kolekciji ručnika bivše premijerke od nedavno i jedan novi. No, ne bilo kakav. Čičak ga čini posebnim.  

"On se može pretvoriti u neku vrstu suknje ispod koje se recimo možete presvući, mislim da se inače treba presvlačiti na za to predviđenim mjestima, ali ako nema i ovo može dobro poslužiti", izjavila je bivša premijerka Jadranka Kosor preko telefona.

Premda neobičan, nije ručnik postao poznat samo zbog čička. već zato što je poštom stigao na adresu bivše premijerke čije je ime izvučeno iz bubnja u koji su ušli svi koji su u jednoj zagrebačkoj trgovini kupovali  kozmetičke proizvode.  

"Bilo je puno zgodnih nagrada, tu su bili i bazenčić i ležaljka i neke torbe, ali, evo, očito da bih trebala igrati, možda bih zaista i taj bazenčić dobila", dodala je Kosor.

Ručnik će poslužiti, kaže Kosor - još pod dojmom svoje prve nagrade.

"Prije svega nisam mogla ni sanjati da će taj ručnik izazavati toliku pozornost, ali dobro. Pričekajte iduće ljeto pa ću upravo vama ekskluzivno pokazati kako ručnik izgleda", kazala je Kosor.

Držimo vas za riječ!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Na vrhu popularnosti

Gdje je nestala Petra Kovačević? Bila je velika glazbena nada, najavila prvi album, a onda joj se gubi svaki trag

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba