Ostalo

Bivša stanarka Big Brother kuće Kristina Vukas obradom božićnog hita oduševila Amerikance

Nakon avanture u Big Brother kući ovoga proljeća, pjevačica Kristina Vukas je odlučila poraditi na svojoj karijeri. Okrenula se inozemnom tržištu i s američkim glazbenim producentima snimila pjesmu drukčiju od svih dosad

Marija Dolečki
02.12.2016 18:17

Po izlasku iz Big Brother kuće, Kristini Vukas kao da je sve krenulo kao po špagi. Tek je zauzela mjesto na našoj estradi, a već nam je kradu Ameri.

"Predložili su mi neke demo pjesme i ja samizabrala jednu za koju sam mislila da mi paše kao osobi, odradila sam ju i njima se toliko svidjela da je vlasnik te izdavačke kućesjeo u avion, doletio u Hrvatsku, snimio me i potpisao me", ispričala je pjevačica.

Pjesma naziva Tease koju upravo slušate, gotova je i samo čeka da spot ugleda svjetlo dana. Na You tube-u je u mjesec dana pregledana više od 375 tisuća puta i pokazuje veliki potencijal. Zato će Kristina ovaj tjedan spakirati kufere i u Americi snimiti spot za tu pjesmu.

"Spot bi trebao izać znači prvi, drugi mjesec,zamislila sam ga kao nekimodno talijanski, da ima MonicuBelucci u Maleni, tako da ne želim da bude nešto normalno, klasično na što smo navikli. Pogotovo zato što dolazim s ovih prostora, onda želim unijet vizualno dio tog da se zna da nisam Amerikanka", priželjkuje Kristina.

Ali je kao klinka živjela u Australiji gdje je već s pet godina krenula plesati. Uz njezin perfektan engleski i dobru kamuflažu hrvatskog naglaska, ples joj također neće odmoći u inozemnoj karijeri.

No nije to njezin jedini hobi. Kristina uz sve to piše, glumi, a s jednim hrvatskim brendom donjeg rublja i tekstila izbacila je i liniju odjeće sa svojim potpisom.

"Do toga je došlojednostavno, jedan dan sam popila previše kave,kofein me lupio i mislila sam kako bi bilo smiješno da 'odnijela te votka' piše nekome na majici s obzirom da je to svima, još uvijek, vjerovali ili ne svima, poštapalica.I onda je tako došlo do suradnje i kreirali smo tu proljetno-jesensku kolekciju."

Dok joj se zahuktavala pjevačka karijera, osim na dizajnerskoj, radila je i na glumačkoj karijeri. Uloga u srpskoj seriji Komšije, dobro joj je legla.

"To je super slatka obiteljska komedija i ovaj glumila sam pjevačicu iz Splita ito mi je baš bilo jedno lijepo iskustvo i jedva čekam da dođe kod nas na televiziju", kaže pjevačica.

Na televiziji smo je gledali dosta često i nedavno u Big Brotheru. Sa svojim sustanarima čuje se i danas.

"Ja sam Ines znala otprijes obzirom da je i ona pjevačica i plesačica, Kocku znam otprije s obzirom da je vrtio sve moje pjesme, Juricu znam iztog svijeta otprije, Katju ne znam otprije ali znamonekad izaći van, to zna i cijeli Zagreb", šali se Kristina.

A znat će uskoro i cijela Amerika. Jer Kristina misli ozbiljno.