Play ponuda
Play ponuda
na odmoru u Lijepoj Našoj

Bivši reprezentativac Ivan Klasnić: 'Danas je najvažnija utakmica života'

Legendarni vatreni Ivan Klasnić stigao je na odmor u Lijepu Našu i samo za naše kamere ekskluzivno otkrio kako se osjeća nakon treće transplantacije bubrega iz koje je izišao kao pobjednik. Da, ne skida osmijeh s lica, čemu je sigurno kumovala i dobra igra njegovih nasljednika. Dušu je otvorio našoj Mariji Pajić

Marija Pajić/ 15.7.2018. u 18:30
Play ponuda

Prošlo je nešto više od devet mjeseci otkako je Lijepu Našu posjetio legendarni vatreni Ivan Klasnić. A sve zbog treće transplantacije bubrega koja je obavljena u zagrebačkoj bolnici Merkur. Tijekom njegova kratkog boravka u Lijepoj Našoj, u ekskluzivnom intervjuu, bivši hrvatski reprezentativac otkrio nam je kako se osjeća nakon najvažnije operacije u njegovom životu.

"Mogu se samo zahvaliti doktorima što su napravili i familiji koja mi je donirala bubreg ali ...mogu reć da sam zdrav i to je to!", rekao je Ivan. 

A u Lijepu Našu nije došao sam. Štoviše, stigao je u najboljem društvu kćeri Fabien.  "Ona je Njemica, rodila se tamo kao ja, ali po krvi je Hrvatica, kad gledamo nogomet ona više za nas navija nego ja", kaže Klasnić.

Image

Ivan Klasnić

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image

Ivan Klasnić

Goran Stanzl/PIXSELL

(FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL)

Omiljena Baška kraj Makarske njihova je ljetna destinacija koju ne zaobilaze, a i tamo uvijek rado zapjevaju navijačke pjesme. 

Bio je jedan od najvećih nogometaša u povijesti hrvatske reprezentacije s više od 40 postignutih golova. U bremenskom Werderu stekao je status broj 1 golgetera. Na vrhuncu karijere, zbog zdravstvenih problema morao je objesiti kopačke o klin, no za Lijepu Našu, da može, borio bi se kao lav i dan danas. 

"Ne bi ja rekao da sam ja jedan od najvećih, mislim da ima dosta drugih, ali sigurno sam dosta napravio za Hrvatsku, to mi je čast, i dalje bi to radio da mogu", priznao je. 

Posjet hrvatskoj metropoli Klasnić je iskoristio i za druženje s prijateljima s kojima najradije prati put vatrenih do finala. "Pa prvo mogu reć da i ovo što su napravili je savršeno, hoćemo sad titulu! Dalić je to dobro posložio i danas je najvažnija utakmica života!", rekao je bivši reprezentativac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Ako se netko pita zašto ovaj vatreni nije u Rusiji, evo simpatičnog objašnjenja. "Došao sam na odmor s malom i zaboravio njen pasoš, a ne mogu letit", rekao je. 

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Goran Stanzl/PIXSELL

(Goran Stanzl/PIXSELL)

Tko zna bi li ovaj bivši nogometaš bio tako jak da uz njega nije njegova obitelj, njegova kći, brat Josip, majka Šima i otac Ivan. Roditelji su mu već dali svatko po jedan bubreg.

 A možda će u njegov život ponovno stići i ljubav. No, nakon razvoda od Patricije Klasnić, ljubav mu je zadnja na pameti. Jer sada je, baš kao i cijela nacija, sav u nogometu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
POZITIVNE VIJESTI

Milko za RTL.hr o životu nakon 'Ljubav je na selu': 'U obitelj nam stižu dvije prinove i jako se veselim!'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Slava im je udarila u glavu?

Milijuni su im izmaknuli 'za dlaku': Gdje su danas Alen Halilović, Ante Rukavina, Anas Sharbini...?

Play ponuda

Više s weba