Ostalo

Ovo je pravi luksuz: Luka Modrić pokazao kako izgleda njegova vila tijekom božićnih praznika

I dok su malena Ema i on ukrašavali ogromnu jelku koja krasi prostrani dnevni boravak, Ivano i Sofia otvarali su božićne poklone, a supruga Vanja, baš poput kraljice, sjedila je u podnožju drvca

T.M.
30.12.2021 16:15

Nije tajna da jedan od najboljih domaćih sportaša i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, maestralni Luka Modrić živi luksuznim životom o kakvom mnogi sanjaju. Zahvaljujući trudu i radu svojoj obitelji omogućio je sve, ali je bez obzira na to što je zaradio milijune, ostao je skroman i ponizan.

Iako zbog brojnih treninga, utakmica i natjecanja često ne može provoditi previše vremena sa suprugom i djecom, božićni praznici za njega znače samo jedno - zajedništvo i ljubav, a to se ne propušta.

I ove blagdane proveo je u krugu obitelji, a sada je objavio dio božićne čarolije iz njegove luksuzne vile. I dok su malena Ema i on ukrašavali ogromnu jelku koja krasi prostrani dnevni boravak, Ivano i Sofia otvarali su božićne poklone, a supruga Vanja , baš poput kraljice, sjedila je u podnožju drvca.

"Prava čarolija ovog Božića je biti s onima koje volimo! Što je za vas prava čarolija ovog Božića?", kratko je napisao naš najbolji nogometaš u opisu čarobne fotografije koja je oduševila obožavatelje diljem svijeta.

Inače, Vanjina i Lukina ljubavna priča započela je preko telefona, zbog posla, a razgovor je potrajao puna tri sata. Talentirani Zadranin tada je imao samo 19 godina, dok je Vanja bila 6 godina starija.

Pročitajte još
Luka Modrić oduševio pratitelje obiteljskom fotkom s mora

Samo šest mjeseci kasnije par je uselio u zajednički stan. Vjenčanje je održano 2010. godine u Zagrebu kod matičara, a svadbeno slavlje za uzak krug ljudi održano je u poznatom restoranu Okrugljak, gdje su i godinama kasnije Modrići obilježavali važne događaje u životu. Godinu dana nakon toga Luka i Vanja stali su pred oltar.

Vjenčanje je održano u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a Vanju je do oltara dopratio Zdravko Mamić, nakon čega su se mladenci s uzvanicima uputili u hotel Westin. 2010. godine dobili su sina, dok je prva kći Ema stigla 2013. godine. Kći Sofija rođena je 2017. godine.