Ostalo

Veliki godišnji horoskop Anđelke Subašić! Otkrivamo koji znakovi će imati najviše sreće

Doznajte što nam to zvijezde prognoziraju za nadolazeću godinu

Anđelka Subašić
31.12.2021 10:30

Kao inspiracija i motivacija da sebi uljepšamo svaki dan može nam poslužiti i horoskop. A što nam to zvijezde prognoziraju za nadolazeću godinu? Odgovore ima naša iskusna astrologinja Anđelka Subašić .


OVAN

POSAO – vi volite biti uvijek prvi na ''startu i na cilju''. Posao vam je važan ako donosi rezultate. Oni nisu uvijek mjerljivi samo u novcu. Planeti su na vašoj strani i daju vam podršku u afirmaciji i napredovanju na poslu. Jako je važno kako se odnosite prema vašim suradnicima i prema ljudima čije usluge koristite. Možete ih sa vašim entuzijazmom potaknuti na odlične rezultate, ali bez pritiska. imajte razumijevanja za njihov sporiji ritam. Do travnja vam se preporučuje da u miru planirate i pripremate vaše ideje i planove. Od travnja pa sve do kraja listopada imate priliku napraviti jedan od velikih koraka u poslu: dobiti unapređenje ili zaposliti se ili promijeniti posao ili pokrenuti vlastiti posao. Svibanj i lipanj su poslovno najproduktivniji mjeseci.

LJUBAV – za vas koji ste u braku Venera će u svibnju pogodovati za trudnoću (roditeljstvo) ili usvojenje djeteta. Vama u ozbiljnoj vezi tada će zazvoniti alarm da organizirate jedno posebno, originalno vjenčanje. Slobodni ste? Eto prilike za ljubavnu vezu sa osobom sličnog temperamenta kao što je vaš. Uživajte zajedno u malim i velikim avanturama. Sve začinite sa humorom, smijehom i iznenađenjima.

SAVJET – 2022. godina može biti lijepi početak vašeg dvogodišnjeg sretnog perioda. Vi ste režiser vašeg filma.


BIK

POSAO – u poslu i u pristupu poslu potrebne su vam promjene. Neće biti moguće te promjene činiti postupno. Vaš ritam je sporiji od okolnosti. Vi želite promjene ali im se opirete. Jednostavno ćete morati ''zakoračiti'' u nepoznato. Ako to sami ne učinite tada ćete biti prinuđeni. Biti će lakše vama koji ste mlađi i koji ne robujete starim navikama. Stari poslovi koji su već uhodani jednostavno se neće moći realizirati na takav način. Važno je da ih završite ili da ih jednostavno otpišete. Prepustite marketing drugima koji će svojim sasvim novim pristupom biti efikasni. Ne pokušavajte dominirati ali ne dozvolite drugima da vama određuju sva pravila. Najuspješniji poslovni period je ljeto – srpanj i kolovoz.

LJUBAV – Bez ljubavi ste kao maslina bez ulja. Vama koji ste već duže vrijeme u braku rutina u odnosu postaje dosadna. Potrudite se promijeniti je, a najbolji način je da krenete od sebe: novi stil odijevanja i kompletan vizualni dojam, pokloni i znakovi pažnje za partnera, romantične geste. Vas koji ste slobodni očekuje avantura sa osobom koja vas privlači sa izazovima – drugačija od vašeg ''tipa'' osobe. Ako vam se dogodi više takvih avantura budite sretni jer ćete iskustva biti dragocjena.

SAVJET – u 2022. godini slušajte druge, a ne samo sebe.


BLIZANCI

POSAO – vi volite raditi istovremeno više poslova i aktivno sudjelovati u nizu poslovnih projekata. To često rasprši vašu energiju pa postanete nervozni ili površni. Prvih četiri mjeseca Jupiter će vam postavljati cijeli niz poslovnih iznenađenja i izazova. Svaki od njih je drugačiji i morate odlučiti na osnovu logike a ne po emociji. Zavodljiva obećanja nije preporučljivo slušati. Vrlo intenzivan poslovni period počinje u drugoj polovici kolovoza i traje do kraja godine. Tada ćete vrlo intenzivno raditi i nećete imati odmora. Vi ste odlični u dinamičnim poslovima prodaje i posredovanja i tu ćete imati izvrsne rezultate. Ako radite u domeni sporta tada ćete se isticati i moći ćete se pohvaliti uspjesima i pobjedama.

LJUBAV – vi koji prolazite krizu srednjih godine trebate znati da vam Neptun stvara iluzije, da vas potiče na bijeg iz postojeće veze. On vam zamagljuje pravu sliku stvarnosti. Zato u slučaju bježanja nemojte otići predaleko, jer ćete se prije ili kasnije vratiti. Ako ste mlađi od 25 godina tada je dobro da proživite izazove kako biste za dvije godine znali odabrati pravu osobu za vas. Najviše sreće i ljubavnih prilika imati ćete u lipnju i srpnju.

SAVJET – imajte pri ruci ''pojas za spašavanje'' i dobar kompas.


RAK

POSAO – vama je najvažnije da se na poslu osjećate kao kod kuće ili da radite od kuće ili da razvijate obiteljski posao ili da radite u javnom sektoru u kojem osjećate sigurnost. Tražite li posao neka vam to bude smjernica, osim ako ste iznimno poduzetni i samostalni. Jako je važno da sa okruženjem u kojem radite imate ugodne odnose sa kolegama i da da budete ravnopravni. Šefovi će vam biti skloni i dati konkretnu podršku. Vi trebate pokazati želju za napredovanjem i ambiciju u poslu. Najviše mogućnosti zarade za vas su u ugostiteljstvu, turizmu, ruralnoj proizvodnji (ulje, povrće, sokovi) i ribarstvu.

LJUBAV – većina od vas će uživati u postojećem partnerskom odnosu i obogatiti ga sa novim sadržajem: romantičnim izletima ili putovanjem u inozemstvo, a vama sa dužim bračnim stažem život će oplemeniti unučići, sreća vaše djece. Prisjetiti ćete se vaše mladosti i biti sretni. Vama koji ste slobodni Jupiter omogućuje lijepe prilike za ljubavnu vezu koja nije samo prolazna avantura. Ta veza brzo postaje ''ona prava'' i dati vam ono što vam treba: nježnost, pažnju, osjećaj sigurnosti i podrške i uklopila bi se u očekivanja vaše obitelji.

SAVJET – usudite se iskoračiti iz postojeće zone i proširite granice vašeg teritorija.


LAV

POSAO – Vi volite organizirati posao i uključiti u njega druge ljude. Kada god možete vaše zadatke delegirate drugima. To je osobina liderstva, ali često kod izvršitelja posla izaziva otpor ili nezadovoljstvo. U 2022 trebate surađivati, pokazivati razumijevanje za kolege i uvažavati zahtjeve vaših nadređenih. Prilagodite se okolnostima. Samo tako ćete moći održati korak u poslu i ostvariti barem dio vaših želja. Naučite se prihvatiti ograničenja i tako naučiti da ono što ne možete trenutno činiti ne treba forsirati. Poslovne ideje su vam malo ispred vremena i nedostaje infrastruktura za njih (tehnika, tehnologija, ljudi). Važne su dobre pripreme koje su uvijek pola obavljenog posla.

LJUBAV – da za ljubav nikada nije kasno dokazati će puno vas u zreloj životnoj dobi. Vi ne volite i ne želite živjeti sami, bez ljubavi. Zato ćete započeti vezu sa namjerom suživota sa osobom koju poznajete i prema kojoj osjećate više povjerenje nego seksualnu privlačnost. To je razborita odluke. Dio vas u srednjim godinama proživljavati će pravu vlastitu dramu. Uzrok je stagnacija i dosada u postojećoj ljubavnoj vezi i potreba da proživite još jednom vašu mladost. Avanture će izazvati osjećaj krivnje i grižnju savjesti.

SAVJET – sve se događa sa razlogom i najbolje za vas.


DJEVICA

POSAO – raditi marljivo i biti skroman – to je lijepa vrlina. Često se vrlina u poslu vrati tek nakon dosta vremena. Ali uvijek je važno živjeti u skladu sa svojim karakterom i usput korigirati ono što vas sprječava da budete sretni i uspješni. U poslu trebate više optimizma nego opreza, jer sve će biti dobro. Dobiti ćete ponude za promjenu posla i za napredovanje. Slobodno ih prihvatite. Vraća vam se višegodišnji uloženi trud u poslu kroz materijalnu i formalnu nagradu. Vi ćete se osjećati snažno i uživati. Tehnološki napredak u vašoj djelatnosti olakšati će vam svakodnevne obaveze.

LJUBAV – poput nemirnog mora biti će uzburkan vaš ljubavni život. Nema niti govora o dosadi. Nove ljubavne prilike dolaze na ljeto i jesen. Novu ljubav ometaju susreti i poruke osoba iz vaše prošlosti. Biti ćete zbunjeni jer nećete moći kontrolirati emocije. Uzalud ćete se truditi biti racionalni, jer emocije će biti snažnije i njima se ne može upravljati. Došlo je vrijeme da otpustite kočnice i da se veselite ljubavnim izazovima. Otkriti ćete vlastitu prirodu – potrebu za davati i primati ljubav, bez planova, bez analiza i procjena. To je ono što vam je potrebno.

SAVJET – naučite se surfati na valovima ljubavi i života i prepustite se emocijama.

Pročitajte još
Tjedni horoskop Anđelke Subašić: Vage se moraju čuvati neplanirane trudnoće, a jedan znak mogla bi...

VAGA

POSAO - lagano i ugodno do zacrtanog poslovnog cilja Dobiti ćete priliku da dokažete vaše potencijale. Vi volite uvijek imati poslovne partnere, jer se tada osjećate sigurnije i više ste motivirani. Osobe koje dobro poznajete i sa kojima imate dobra poslovna iskustva, odličan su izbor za poslovno partnerstvo i blisku suradnju. Možete bez problema dobiti financijsku podršku za ideje i projekte. Napredovanje će donijeti dosta odgovornosti ali većina vas je sada spremna na za to. Velike ambicije nisu ostvarive i nailaziti ćete na prepreke. Planove trebate odgoditi dok se ne stvore bolje prilike.

LJUBAV – da biste voljeli sebe i život vi uvijek trebate nekoga uz sebe, da se ogledate u očima i u srcu druge osobe. Zato se često zaljubite u ljubav, a ne u samu osobu. Vama koji ste mlađi od 30 godina predstoji ljubavna veza koja testira vašu zrelost i spremnost za ozbiljno partnerstvo. Dobro je da probate zajedno živjeti. Listopad 2022. godine je za sve Vage pravi festival zaljubljenosti i ljubavi. Iskoristite taj period maksimalno, bez obzira kojoj generaciji pripadate. Ljubav je potrebna i poticajna. Vama čija veza je u krizi biti će neophodno preispitati koliko volite sebe. Kriza je prilika za novi početak, a dio vas će ipak morati prihvatiti kraj odnosa.

SAVJET – samo onaj tko cijeni i voli sebe može imati lijep i kvalitetan odnos sa drugima.


ŠKORPION

POSAO – većina vas će se osjećati optimistično. Iskoristite naklonjenost Jupitera: poboljšajte uvjete na postojećem poslu; javite se na natječaje za posao i opišite sve vaše kvalitete; ako studirate ne propustite niti jedan ispit; ako ste privatni poduzetnik pojačajte marketing; proširite vaš posao u inozemstvo ili potražite posao u inozemstvu; dodatno se educirajte. U svim tim koracima imate sreće. Kada naiđete na prepreke preporučuje vam se prije svega da dobro isplanirate svaki korak, da vam planovi i ambicije budu realni u postojećim okolnostima, da budete strpljivi i uporni i da odradite sve pošteno. Veće mogućnosti i promjene očekuju vas koji radite sa financijama.

LJUBAV –nemojte se prema ljubavi odnositi površno ili sebično. Ljubomora i posesivnost vam može sve pokvariti i dovesti do ozbiljnih problema. Vi znate jako lijepo, nježno, sa posebnim šarmom izraziti vašu ljubav – nitko vam tada ne može odoljeti. Ako više nema komunikacije i razgovora u vašem partnerskom odnosu tada pokažite gestama i djelima vašu privrženost i poštovanje. Vi koji ste slobodni trebate jednu prolaznu vezu. Mnogima od vas je osnovni kriterij seksualna privlačnost. Ne propustite vidjeti ostale kvalitete i nedostatke osobe.

SAVJET – lijepa riječ otvara i ona vrata koja su zaključana.


STRIJELAC

POSAO –Jupiter čini ludo hrabrima i pretjerano optimističnima. Poslovni zanos je potreban i bez njega nema progresa, ali u tome zanosu vi važni detalje previdite ili ignorirate. To ima loše financijske posljedice. Neka vam netko objektivno analizira sve činjenice i detalje. Biti ćete u nedoumici i često će se netko usprotiviti vašoj odluci ili vašoj ideji. U periodu od sredine svibnja do kraja listopada moći ćete ostvariti puno toga. Trebate se maksimalno potruditi na postojećem poslu ili tražiti novi dodatni posao i povećate prihode. Trošenje NE. Ako štedite do studenoga osjećali biste sigurnosti – pokušajte.

LJUBAV – ako se bavite glazbom možete napisati najbolje ljubavne pjesme, jer biti će tu sreće i suza. Vama koji ste mladi i slobodni sve je dopušteno: budite zaljubljeni do neba, a ako počnete padati na zemlju tada uključite padobran ili zamijenite tu ljubav sa novom. Za sve vas koji ste u ozbiljnoj vezi i u braku neće biti lako odoljeti iskušenjima. Čeznete za uzbuđenjem. Nedostatak nježnosti koji osjećate nije isključivo ''krivica'' osobe sa kojom živite. Iskreno preispitajte svoj udio u emocionalnoj krizi. Romantičnim ponašanjem izrazite emocije.

SAVJET – imajte na umu kada nešto krojimo moramo više puta mjeriti prije rezanja.


JARAC

POSAO – na poslu često provedete više vremena nego sa obitelji, jer upravo obitelji želite osigurati udoban život. U 2022 imate priliku dobro balansirati vaše poslovne obaveze kako biste imali dovoljno vremena za privatni život. Prvo tromjesečje imate podršku Marsa za poslovnu inicijativu i prednost pred konkurencijom. Merkur vam daje podršku u administrativnim poslovima (dozvole, potvrde, potrebna dokumentacija), u komunikaciji sa tržištem i sa medijima. Venera će pomoći sa financijama. Ne budite skromni. Zaslužujete bolji posao i veću plaću, a odgovornost vam je dio karaktera.

LJUBAV – vi ste jedan od horoskopskih znakova koji će posvetiti puno vremena i energije svojoj ljubavi. Pristupate ozbiljno vašim emocijama. Svojim postupcima i izrazima uvijek ćete dati do znanja osobi da je iskreno volite i da upravo zato činite sve da joj to dokažete. Za vas ljubav nisu samo lijepe riječi nego je to prije svega briga za partnera, odanost ''u dobru i u zlu''. Neki će započeti ozbiljnu vezu ili brak, a jedan dio vas će okončati vezu ili brak koji više nisu uspjeli oporaviti i sačuvati. Slobodne osobe će vam već pri prvom upoznavanju iskreno reći što očekuju od vas.

SAVJET – ne zaboravite na radosne i vesele trenutke koji čine život lijepim. Pokažite da u vama ima puno optimizma.


VODENJAK

POSAO – planet Saturn u vašem znaku poput svjetionika pokazuje vam pravi put i pokazuje vam stijene koje mogu biti opasne. Zato se trebate orijentirati i usmjeravati prema Saturnovim načelima: poštivati ograničenja i autoritete svih vrsta, biti iskren prema sebi i drugima, dobro i savjesno pripremiti svaki poslovni korak. Kada vam budu nudili višu funkciju na poslu trebate dobro promisliti prije nego je prihvatite jer u sebi sadrži veliku odgovornost (za koju ste vjerojatno spremni) ali i niz poslova koji nisu kreativni niti su vama privlačni. Najbolje poslovno razdoblje imate od veljače do svibnja 2022 – iskoristite ga.

LJUBAV – prolazak Jupitera znakom Vodenjaka ostavio je traga u vašem ljubavnom životu. Imate želju da uživate u ljubavi. Ljubavna veza koju ste započeli u zadnjih godinu dana ima potencijal da postane ozbiljnija nego što još uvijek mislite. Od početka ste u njoj uživali više zbog vlastitog zadovoljstva a sada u 2022 godini počinjete dublje upoznavati osobu. Zato ćete prepoznati u toj osobi ono što je potrebno za vašu sreću i za vaše povjerenje. Vi koji niste u zadnje vrijeme u ljubavnom odnosu Vrijeme je da se trgnete i ponovno ljubite i volite.

SAVJET – Život brzo prolazi i nema reprizu – zato uživajte u njegovim darovima.


RIBE

POSAO – mnogi od vas osjećati će prisutnost sreće u poslu. Moguć je veliki napredak. Najviše sreće u poslu imati ćete ako radite u obrazovanju, pravu, svećenstvu, skrbi za ljude, ljudskim pravima, sa inozemstvom, u izdavaštvu, na filmu i televiziji. Možete lako i brzo napredovati u materijalnom i duhovnom smislu. Posao će uključivati putovanja i pokretanje novih ideja. Posebno će vam dobro ići ako vaš cilj uključuje i viši cilj i dobrobit drugih ljudi. Zato se pokrenite. Obavezno naučite nešto novo, usavršite vaše znanje, učite strane jezike jer će vam trebati. Inozemstvo je otvoreno za vas.

LJUBAV – ljubav je veliki fokus i velika potreba da budete voljeni i da volite. Za neke je to nova ljubav koja će se jako brzo razvijati, od prvog trenutka prepoznati. Drugi će u zarukama ili sa vjenčanjem proživjeti trenutke svog života i okruniti ljubav, uz veliki zanos. Puno je optimizma, ali puno je iluzija koje se mogu raspršiti poput mjehurića sapunice. Ožujak, travanj i svibanj vaši su najromantičniji mjeseci. Dajte sve od sebe da potpuno uživate. Budite kreativni u stilu odijevanja. Kreativni budite i u odnosu sa partnerom.

SAVJET – uživajte u sedmom nebu, ali nemojte plakati i patiti ako ne bude sve idealno, onako kako ste VI to zamislili.