Ostalo

Blanka Vlašić poteškoće u drugom stanju okrenula na humor: Usporedila se s klokanom

Blanka se prošlog mjeseca udala i svima na društvenm mrežama obznanila kako je u drugom stanju. Otada često objavljuje anegdote iz bračnog života

A.Š.
24.06.2022 14:15

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić nimalo nije samozatajna kada je u pitanju njezina trudnoća, a sada je dokazala kako joj ne nedostaje niti humora. Umirovljena sportašica je otprilike na sredini trudnoće, a priznaje kako joj sve teže ide odijevanje u komade koje je dosad nosila. Podijelila je video gdje klokan pokušava ući u tobolac, a nikako mu to ne ide od ruke. Mladunče je atletičarka usporedila sa sobom i priznala kako su se neke stvari ipak promijenile sada otkako je u drugom stanju. Inače, vrlo je aktivna u trudnoći – em što putuje suprugu Rubenu Van Guchtu u Belgiju, a njih dvoje obilaze i Hrvatsku pa su čas u Zagrebu, a čas u Splitu. U metropoli su bili na predavanju poznatog svjetskog psihologa, a na Poljudu nisu propustili niti utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije gdje je zaigrao i njezin brat Nikola Vlašić.

blanka.PNG

Da posljednjih mjesec dana žive idilično nimalo ne skrivaju, kao što su skrivali vezu sve do vjenčanja u njezinom rodnom gradu u svibnju. Viješću su iznenadili baš sve.

"Rekli smo DA! Da jedno drugome u prekrasnom Splitu. Da, na zajednički život u Hrvatskoj i Belgiji. Da, za izgradnju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet", napisala je Blanka krajem svibnja. Znali su se godinama, čak su i belgijski mediji špekulirali da je u vezi s našom bivšom atletičarkom, a samo nekoliko tjedana prije svadbe on je to žustro negirao govoreći kako su samo prijatelji.