Ostalo

Blanka Vlašić proslavila rođendan u posebnom društvu i otkrila što je dobila za poklon

Proslavljena hrvatska skakačica u vis otkrila s kim je proslavila rođendan i što je dobila za poklon

RTL.hr
09.11.2021 18:32

Blanka Vlašić , proslavljena hrvatska atletičarka, dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis i osvajačica bronce i srebra na Olimpijskim igrama koja je ove godine službeno završila s profesionalnom karijerom, prije desetak dana proslavila je svoj 38. rođendan i tek sad na Instagramu otkrila neke dijelove rođendanske proslave.

Proslavila ga je, naime, u društvu dobre prijateljice Ivane Brkljačić , nekadašnje bacačice kladiva, s kojom je uživala u Splituu jednom restoranu, a otkrila je i da ju je Ivana odvela u rođendanski shopping.

blanka vlašić rođendan

(FOTO: Instagram story)

"Odvela me da izaberem svoj poklon. Dovela me u zlatarnu i rekla mi 'Sve su ovo naušnice koje možeš izabrati, pokazivala mi koliko su lijepe...'", započela je Blanka svoju priču, a onda se ubacila i Brkljačić u razgovor, konstatirajući da je od početka bilo jasno koje će odabrati.

"Najjednostavnije, jer mi je to najdraže", objasnila je Vlašić.

blanka vlašić ivana brkljačić

(FOTO: Instagram story)

Ivana Brkljačić zaključila je da takvih sličnih ima već stotinu, no Blanka je poručila da su joj upravo ove koje je dobila od nje najdraže i posebne. "Nosit ću ih svaki dan, razlikuju se od onih 99 jer su od nje", poručila je slavljenica i podijelila nekoliko slavljeničkih fotografija.