Ostalo

Blanka Vlašić javila se iz toplijih krajeva: Otkrila je i u čijem se društvu našla

Bivša atletičarka na svom je Instagramu objavila niz objava iz Dubaija

L.K.
01.02.2022 10:45

Naša nekadašnja atletičarka i rekorderka Blanka Vlašić na svom je službenom Instagram profilu objavila desetke videa na Storyju iz kojih jejasno da je prisustvovala na manifestaciji Expo Dubai. Na njezinim videosnimkama može se vidjeti još jedna vrhunska atletičarka, Sandra Perković, koja je ondje slavila godišnjicu veze sa svojim dečkom Edisom Elkasevićem .

Podsjećamo kako je 38-godišnjaBlanka primljena u Kuću slavnih atletskog mitinga u Bruxellesu još početkom rujna 2021. godine. Treba naglasiti kako joj je odano i veliko priznanje na svečanosti uoči 45. izdanja Memoriala Van Damme. Riječ je o jednomod najuglednijih svjetskih atletskih mitinga, koji jebio dio Golden Four i Golden Six kategorije.

Blanka Vlašić

(FOTO: Screenshot Instagram)

Pročitajte još
Blanka Vlašić proslavila rođendan u posebnom društvu i otkrila što je dobila za poklon
Pročitajte još
Postala je prava šminkerica: Ovako je Blanka Vlašić izgledala na početku karijere

Iako više nije profesionalna sportašicai dalje se bavi sportom, ali iz drugačijeg kuta. Naime, splitska rekorderka držala je predavanje za nekoliko stotina Mostarki i Mostaraca na Tribini za mlade 'U zdravom tijelu zdrav duh'. Iako je ondje bilo riječi i o njezinim sportskim uspjesima, nekadašnja atletičarka otvoreno je pričala i o vjeri zahvaljujući kojoj je u potpunosti promijenila percepciju života.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Iako joj je sport puno uzeo, istaknula je da joj jeipak više donio. Zanimljivo je da je svoju ozljedu opisala kao nešto "najbolje što joj se dogodilo u životu", no zaključila je kako ne žali ni zbog čega jer danas vodi sasvim drugačiji život od onog planiranog.

'Croatia inspiring Champions'

(FOTO: Marko Zirdum/PIXSELL)