Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
U SIGURNOJ JE KUĆI S OBITELJI

Bloger Kristijan Iličić objavio snimke razgovora s prijateljem kojem pomaže da pobjegne iz Afganistana

Domaći travel bloger Kristijan Iličić počeo je prikupljati donacije za pomoć Afganistancima koji pokušavaju pobjeći iz zemlje.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 17.8.2021. u 16:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kristijan je o tome izvijestio svoje vjerne pratitelje na društvenim mrežama podužim statusom i s nekoliko fotografija sa svog putovanja u Afganistan. Trenutno je prikupljeno gotovo 50 tisuća dolara.

>> Travel bloger Kristijan Iličić skuplja novac za Afganistance: 'Prijatelja će talibani ubiti ako ga se dočepaju...' 

Kristijan zapravo skuplja novac za svog prijatelja i njegovu obitelj, a onda će on raspodijeliti novac drugim obiteljima kojima je također potrebna pomoć. "Čuo sam se s Noorom i u sljedećih nekoliko storija možete poslušati kakva je trenutna situacija", napisao je Iličić na Instagramu pa objavio i da je prikupljeno više nego što je bio cilj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ovo je situacija u kojoj trenutno ne možemo uspjeti otići. Jedini je problem što sam s obitelji. Molim te, nemoj se brinuti zbog mene, bit ću dobro. Bit ću ovdje u Kabulu neko vrijeme, ovdje je sigurno, imamo sigurnu kuću. Bit ću dobro, pokušavam se sakriti dok stvari ne popuste. Zasad je ovo tek početak svega, katastrofa se tek dogodila... Pričekat ću i kad se stvari normaliziraju, pokušat ću otići", govori njegov prijatelj koji trenutno čeka vizu za jednu zemlju i ponovnu uspostavu zračnog prometa.

Upravo se čita

Image
SVE JE POČELO KAO ŠALA...

Simpatična Rahela otkrila zašto nema dečka pa otkrila zašto se bojala tog pitanja

"Hvala ti jako puno, brate, možeš im svima reći da smo na sigurnom. To je toliko lijepo, svijet je tako divan zbog ljudskosti i potpore", poručio mu je prijatelj koji se nada da će ga uskoro posjetiti u Hrvatskoj.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Gabrijela Crnjac

Sjećate li se simpatične Gabi iz prve sezone 'Života na vagi'? Svi hvale njezinu transformaciju, a evo kako izgleda danas

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba