Ostalo

Bobanova nova djevojka u tišini povukla zanimljiv potez! Zgodna Marijana ima jednu novost

Marijana je javnosti postala poznata pod prezimenom svog bivšeg supruga, no više prezime Gikić ne nosi

RTL.hr
10.02.2022 13:15

Leonarda Lončar i Zvonimir Boban proveli su 32 zajedničke godine, od čega 28 u braku. Tijekom njih dobili su petero djece, borili su s nizom izazova i u konačnici su u svemu uspjeli. I baš onda kada nitko to nije mogao ni naslutiti, kao prava medijska bomba odjeknula je vijest da se jedan od najpoznatijih hrvatskih parova razveo. Učinili su to u tišini i intimi, baš onako kako su i živjeli tih tridesetak zajedničkih godina.

"Lea i ja razišli smo se i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugome. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi, za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život", rekao je tada Boban za Večernji list, ne govoreći dalje u javnosti o toj temi.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Samozatajna Bobanova ljubav

A onda je i snimljen u društvu nove ljubavi. 20 godina mlađa stomatologinja Marijana Gikić , objavljeno je tada, nova je Bobanova odabranica. Samozatajna žena, koju Boban čuva od znatiželjne javnosti, napravila je nedavno i posljednji korak koji ju je vezao uz bivšeg supruga, također stomatologa Matiju Gikića. Naime, Marijana je promijenila prezime i sada nosi svoje djevojačko prezime - Bićanić. Ova majka jedne djevojčice uspješna je žena koja obrazovanje stavlja visoko na listu svojih prioriteta.

Iako je medijska pozornost nimalo ne zanima, iz usluge će rado uskočiti svom prijatelju, poznatom dizajneru Ivanu Friščiću, čije kapute je i zimus rado reklamirala. Lijepa Čatrnjanka samozatajno uživa u romansi s proslavljenim Bobanom,, karijeri i majčinstvu, bez upliva znatiželjnika u njezin mali svijet.