Ostalo

Bojana Gregorić Vejzović iskoristila sunčani dan za kavu na Cvjetnom, dva dana nakon što je oduševila...

Bojana Gregorić-Vejzović prije dva dana oduševila je domaću javnost i obožavatelje statusom vezanim uz koronavirus.

Tabloid.hr
16.03.2020 16:50

Glumica Bojana Gregorić-Vejzović iskoristila je sunčani dan u Zagrebu kako bi sjela na kavu s ocem Borisom na Cvjetnom trgu .

To je učinila dva dana nakon što je domaću javnost oduševila statusom na Instagramu vezanim uz koronavirus kojeg prenosimo u cijelosti.

"Zdravo! Kako lijepo zvuči taj starinski pozdrav. Pogotovo u današnjim okolnostima! Nadam se da ste mi zdravi, da ćemo iz Corona virus situacije brzo izaći, ali da smo shvatili kako nam zemlja šalje poruku zajedničkog promišljanja života i okoline! Nadam se da smo shvatili koliko smo jednaki, zapravo isti u svojoj ranjivosti! Nadam se da smo shvatili kako je recikliranje važno!

Bojana Gregorić Vejzović

(FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)

'Nevidljivi' virus može nas pokositi bez obzira na boju kože, imovinska stanja ili udaljenosti u kilometrima, s toga POMOGNITE STARIJIM SAMIM SUSJEDIMA! Odnesite im osnovno, ostavite na kvaki! Nemojte sebično pustošiti i ostavljati police u dućanima prazne! Situacija je ozbiljna, no neće vam pomoći 30kg brašna i 200 gelova za dezinfekciju!! Da bi vi ostali zdravi, i vaši susjedi, sugrađani moraju imati sapun i toalet papir, kilu brašna i pakiranje tjestenine.

Budite odgovorni spram sebe, ali i svjesni drugih oko sebe!!! Čitajte što nam govori dr.sci.Ivan Đikić, slušajte upute dr. Alemke Markotić i ministra V.Beroša! Nakon posla zgrabite dobru knjigu, evo preporuke 'Fima9 A.Oza ili 'Tri čovjeka u čamcu' J.K.Jerom. Igrajte Monopoly s klincima, gledajte neke sjajne serije, a čim kazališta otvore vrata, slaviti ćemo ljepotu života i zajedničkog stvaralaštva! Zdravi i veseli mi bili", završila je Bojana.