Ostalo

Bojana Gregorić Vejzović: 'Naš je posao takav, ponekad mjesecima sjediš doma, a onda te zasipaju ponudama'

Glumica Bojana Gregorić Vejzović jedno je od brojnih istaknutih imena nove RTL-ove dramske serije 'Pogrešan čovjek', koja s emitiranjem kreće 16. rujna u 21 sat.

Tabloid.hr
11.09.2018 16:35

Bojana Gregorić Vejzović u pauzi između dva snimanja za RTL je otkrila kaka je Katarina koju glumi u seriji, kako joj izgleda radni tjedan sad kad ide na snimanja iz Zagreba u Beograd..

Što mislite, kakve će biti reakcije na Pogrešnog čovjeka?

Mislim da postoje svi elementi koje takva vrsta serije mora imati, što publika koja voli takve vrste serija traži. To je jedna dirljiva ljubavna priča između dvoje mladih ljudi te između dvoje zrelih ljudi, tu je dramska problematika koja se proteže, ne samo u smislu odnosa između tih četvero likova, nego kroz sve obitelji. Bit će vrlo zanimljivo i bit će dosta iznenađujućih obrata.

Kakva je uloga Katarine koju igrate?

Katarina je divna, ja bih rekla bombon uloga. Ni prevelika ni mala, u smislu neke odgovornosti, taman da se čovjek stigne u ovom ludom tempu dramskih serija pripremiti. Ja bih rekla da je ona jedna ranjena duša koja je u jednom momentu izgubila svoje 'ja' u odnosu sa svojim suprugom, a i kasnije tijekom serije. Ne smijem sad odavati radnju, ali će ponovno postati ono zbog čega se on zaljubio u nju, a to je snažna žena koja će znati braniti svoje stavove.

Ima li vaša obitelj razumijevanja za pretrpan raspored?

Enes i ja odlično se nadopunjavamo, no priprema i logistika, odnosno dobra organizacija od presudne je važnosti. Naš posao je takav, ponekad mjesecima sjediš doma bez posla, a onda te zasipaju ponudama. U tim radnim mjesecima stisnemo zube i odradimo zajedno jer, osim kreativne ispunjenosti, tu su onda i mogućnosti obiteljskih putovanja, čemu se jako veselimo.

Cijeli intervju s talentiranomBojanom Gregorić Vejzović u kojem je otkrila još puno zanimljvih detalja, pročitajte ovdje.