Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ne propustite

Bol konačno dobiva ekskluzivan noćni klub: sutra se otvara 585 club!

U petak, 21.7.2017. okreće se novi list u noćnom životu Hrvatske i turizmu Bola na Braču. Službeno se otvara 585 club

Image
Foto: Promo
Tabloid.hr/ 21.7.2017. u 9:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bol, najstariji gradić na bračkoj obali, mnogima je poznat po prostranim pješčanim i šljunčanim plažama, a prije svega svjetski poznatom Zlatnom ratu, koji je ove godine osvojio i titulu jedne od najljepših plaža na svijetu.

Uz konstantno kvalitetnu ponudu smještajnih kapaciteta, restorana i dnevne zabave za sve turiste željne zabave i sporta, ove godine, na veliko oduševljenje mlađih generacija, Bol konačno dobiva ekskluzivan noćni klub.

585 club, smješten samo 5 minuta pješice od špice Zlatnog rata, u mirnom okruženju borove šume, svojim posjetiteljima najavljuje gostovanja najvećih svjetskih DJ imena te svakodnevne mainstream house programe, začinjene plesnom i scenskom predstavom.

Klub nudi i prostrani vanjski podij upotpunjen VIP separeima, DJ pultom i velikim šankom, a kompletan koncept uređenja prostora potpisuje kipar i scenograf Nedjeljko Mikac Cak, odgovoran za uređenje mnogih popularnih zagrebačkih lokala poput Johann Francka, Peperminta, te novootvorenog zabavnog parka Mirnovec u Biogradu na moru.

Image
Foto: Promo
Image
Promo

Promo

Svi su dekorativni, no, začuđujuće, i funkcionalni elementi, custom made, izvedeni kompletno iz prirodnih materijala- kamen, čelik, drvo. Zanimljivost prostoru posebno daju detalji poput stupova obučenih u prirodnu koru stabala, fasadne kamene obloge, pergola ručno rađenih iz masiva. Namještaj je osmislio akademski kipar Igor Lenard, a izrađen je iz natura drvenih ploča i čelične baze.

Poseban je detalj i luster iznad šanka, izrađen u obliku molekule zlata, što je temeljna simbolika ovog noćnog kluba (14-karatno zlato nosi oznaku 585).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

585 će nuditi zabavne programske sadržaje svaki dan, u radnom vremenu od 23-06h, čime Bol konačno dobiva zaokruženu ponudu sadržaja od sumraka do zore!

Službeno se otvorenje najavljuje za 21.7.2017., kada u goste dolazi poznati program svjetskog sadržaja “La Fiesta”, uz nastup DJ-a Javi Reina uz virtuoza Miguel Lara na električnoj violini te atraktivne performerice i fascinantne akrobate iz Cirque du soleil, a sve uz šaroliku kostimografiju i scenografiju utopljenu u vizualni identitet kluba.

Od programskih sadržaja i DJ imena kroz sezonu će nastupiti The Shapeshifters, David Morales, Terry Francis, Niki Belucci, Paolo Barbato,..a svoju će jedinstvenost pokazati i Zoo project, Circus harmony, Jakša Jordes i mnogi drugi!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Velika ljubav

Zašto su prekinuli Iva Buzov i Vedran Ćorluka? Dvije priče kružile su tih dana, a samo jedno je sigurno

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba