Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
DIRLJIVA PRIČA

Bolest im ništa ne može: Skupa su 70 godina i još se ludo vole

Na Redditu je nedavno objavljena fotografija starijeg para u bolničkoj sobi kraj koje je pisalo: '70 godina su zajedno. On je prošao kroz brutalan Maov režim. Preživio je japansku okupaciju i britansko bombardiranje u Drugom svjetskom ratu. Odgojio je petero djece za vrijeme komunističke vlasti u Kini. Čak i kad je bolestan, ne želi ići u bolnicu, jer se onda nema tko brinuti o mojoj bolesnoj baki'.

Image

Baka, Djed, Kina

Foto: Reddit
RTL/ 29.4.2013. u 8:38
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kineski par sasvim je ozbiljno shvatio bračne zavjete i ideju "u dobru i zlu" i "dok nas smrt ne rastavi".

Na Redditu je nedavno objavljena fotografija starijeg para u bolničkoj sobi kraj koje je pisalo: "70 godina su zajedno. On je prošao kroz brutalan Maov režim. Preživio je japansku okupaciju i britansko bombardiranje u Drugom svjetskom ratu. Odgojio je petero djece za vrijeme komunističke vlasti u Kini. Čak i kad je bolestan, ne želi ići u bolnicu, jer se onda nema tko brinuti o mojoj bolesnoj baki", napisao je njihov unuk Justin Wijaya.

Novinari Huffington Posta zatražili su od Justina da ispriča ljubavnu priču svog djeda i bake.

Naime, njegova 85-godišnja baka već deset godina ima bolesne bubrege i druge probleme sa zdravljem, a 95-godišnjem djedu nedavno je dijagnosticirana leukemija i rak pluća. Predviđeno mu je još samo nekoliko mjeseci života, a sad se događa ono isto što se događalo i proteklih godina kad bi on završio u bolnici: nakon nekoliko sati u bolnici, on bi pojasnio da se osjeća bolje i tražio bi da ga puste kući. Razlog je bio taj što mu je supruga bila doma sama i ne bi se imao tko brinuti o njoj.

Na fotografiji su Justinovi djed i baka prvi put snimljeni zajedno u bolnici. "Oboje su bolesni, jedva u stanju govoriti, a baka je kraj djedova uzglavlja. Sve je ove godine bilo obrnuto. Kad nije mogla jesti, hranio bi je. Kad nije mogla hodati, on je hodao najuspravnije što je mogao", priča Justin prekrasnu ljubavnu priču.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Only Fans

Pornografski sadržaj - može, ali i ne mora! Ove Hrvatice 'masne' novce zarađuju objavljujući eksplicitne snimke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba