Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Vjeran mlađim djevojkama

Boris Novković: 'Nemam fetiš na brakove'!

S Borisom Novkovićem pričali smo o bivšim ljubavima, ali i o mlađahnoj novoj djevojci koja se ne srami svoga tijela

Marija Pajić/ 27.5.2018. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Za sebe kaže da je osoba koja se ne mira sa nesavršenstvom i ne podnosi forme,a njegova je nova djevojka daleko od klasične supruge.

Možda će upravo s njom pronaći četvrtu bračnu sreću, a radi se o atraktivnoj mladoj Iris Volf.  Ova je manekenka osvojila titulu najseksi Hrvatice, ali još je bitnije da je osvojila Borisovo srce.

"Volim biti iskren sam sa sobom" priča na Boris, a istina je jer je svoju novu ljubav pokazao svima. 

Iris se prije dvije godine razodjenula za fotografije, a o tom iskustvu govori pozitivno: "Nije mi uopće bilo neugodno - jako su profesionalni i ugodni."

Vječni romantik, Boris, u 26 godina mlađoj djevojci vidi mnogo više od golišavih fotografija.No, nije uvijek ljubio mlađe. Za nas se osvrnuo i na bivše brakove. 

"Želim razbiti tu dogmu, ja nemam fetiš na brakove" objasnio je glazbenik. Dodao je kako je sa svojom suprugoms kojom je bio 14 godina i ima djecu u dobrim odnosima.


"Ne moraš sa nekim u životu dijeliti krevet da bi ostao u dobrim odnosima i ostao dobar otac. Ima jako puno loših očeva koji dijele krevet sa svojim suprugama, a nisu dobri očevi" ispričao je Boris.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Borisu, ipak, vjenčanje u skorijoj budućnosti ne zvuči kao bliska ideja:" Malo mi je smiješan taj termin 'vjenčanje',rekao sam vam da nemam fetiš na brakove, kod mene se sve događalo spontano", rekao je kroz smijeh.

Spontano i bez granica jer kako Boris kaže: " Postoji mogućnost da se zaljubim u srpkinju, šezdesetogodišnjakinju. To su stvarno hipoteze, može biti sa Cipra, Malte, Gibraltara. Ne znam što život nosi i ne biram iz izloga."

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
sve o životu u velikom intervjuu

Popularna blogerica Veronika Rosandić: O teškom prekidu ljubavne veze na društvenim mrežama i lošim stranama 'influencerstva'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba