Ostalo

Borna Kotromanić odbrusila Leonardi Lončar pa napala i Cigija: 'Moja haljina nije iz Turske'

Modni suci Neven Ciganović poznatiji kao Cigi i modna dozajnerica Leonarda Lončar su ocijenili izdanje Borne Kotromanić u kojem se pojavila na koncertu Novih fosila kao flop

L.K.
11.04.2022 19:00

Svestrana Borna Kotromanić se osjećala prozvanom u nedjeljnomModnom sudu RTL Exkluziva u kojem su sudili Neven Ciganović Cigi, kao i uvijek, te njegova nekadašnja školska kolegica i modna dizajnerica Leonarda Lončar .

Nakon dužeg nepojavljivanja u domaćim medijima, bivša supruga Zvonimira Bobana i dizajnerica Leonarda iznenadila je gledatelje trenutkom kada je sjela u sjedalicu modne sutkinje i dala iskreno mišljenje o modnim kombinacijama slavnih, među kojima se našla i modna kombinacija BorneKotromanić.


Modna presuda Cigija i Lončar

"Bila je na Novim fosilima ovako obučena? Mislim, meni je Borna strašno simpa, ali ima ta nekakva izdanja da je to strašno", kazala je Leonarda Lončar u Modnom sudu.

"Sad ću reći vjerojatno ono čega samse uvijek pribojavao da ću reći, a ono što je naši gosti često kažu: 'Ja volim Bornu i njezin stil, ali...'. uvijek tu postoji ali. Gle, ovo izdanje stvarno nije najsretnije. Ja mislim da se ovdje radi o badiću. Ovo mora da je badić, jer ako nije badić, onda mi izgleda kao neka jeftina haljina iz Turske, ali ona je htjela istaknuti svoju super liniju", rekao je Cigi.

"Famozna je ona, ali zakaj joj trebaju takvi izleti?", pitala se Leonarda Lončar.

"Izgleda jeftino, malo čak i porno. Ja vjerujem da su tamo bili svi zaprepašteni", dodao je Cigi.

"Samo da vas jednu stvar pitam - Kakve to veze ima s Novim fosilima? Pa znaš kam' ideš. Pa da je koncert ABBA-e pa da se ovako obukla, mogu shvatiti", tvrdiLeonarda.

"Ideš u VatroslavLisinski", smatraCigi

"I to na Nove fosile. Već troje ih je umrlo i ona se ovako obuče", šokirano je izjavila Lončar.


Oglasila se i Borna Kotromanić

Nije dugo trebalo čekati reakciju Borne Kotromanić koja se oglasila na svom Instagram profilu.

"Dakle, u jučerašnjem Modnom sudu Leonarda Lončar je zaključila da je moje izdanje bilo strašno i neprimjereno jersu tri člana Novih fosila umrla; pa neka mi Bog oprosti, a Boban nadam se da nije Will Smith da mi opali šamar, ja ću konstatirati da ovakav nebulozni komentar može biti samo posljedica moždanog udara", napisala je Borna pa dodala:

"Ai mom Cigiju se ovog puta omaklo, moja haljinica nije iz Turskenego s potpisom poznate dizajnerice Norme Kamali ", napisala je Borna Kotromanić u svojoj objavi na službenom Instagram profilu kojom je prikupila više od 200 lajkova i niz komentara podrške.


Cigijevo objašnjenje

"Ljubavi meni se nekad omakne, ali ovog puta nije jer sam rekao da mi izgleda kao iz Turske,iako mislim da Norma Kamali sigurno postoji i u Turskoj kao i svi poznati brendovi. Ali u jednom sigurno nisam fulao", napisao je glavni modni sudac Exkluziva, Neven Ciganović poznat i kao Cigi.

"Norma Kamali je njujorška dizajnerica, njena poveznica s Turskom je kao Balenciage s Ciprom, ilitinikakva!", odgovorila je Borna Kotromanić na njegov komentar.


Vaše mišljenje o outfitu

Je li njezina odjevna kombinacija na koncertu bilaflop ili top - procijenite sami i ostavite svoj glas u anketi.

Novi fosili koncert

(FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL)

Pročitajte još
Cigi u Modnom sudu o Ljupki Gojić Mikić: 'Imam problem s ovim čizmama koje izgledaju kao dva gipsa,...

Pogledajte djelić atmosfere s koncerta Novih fosila u galeriji.

Pročitajte još
U ultra kratkoj haljini Borna pokazala gaćice! Evo tko je još uživao na koncertu Novih fosila


RTL se ograđuje od izjava i stavova iznesenih u Modnom sudu.