Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
BIO MIRAN K'O BUBICA

Boy George ranije izašao iz zatvora

U zatvoru u Edmunds Hillu u Suffolku 47-godišnji je pjevač proveo četiri mjeseca. U siječnju je osuđen na 15 mjeseci zatvora zbog bičevanja muške kurve.

Image

boy george boy george

M.B./Hina/ 12.5.2009. u 10:21
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LONDON - Britanski pop-pjevač Boy George zbog dobrog je ponašanja pušten gotovo godinu dana ranije iz zatvora u kojem je završio jer je u svojoj kući lisičinama vezao, a zatim i bičevao mušku prostitutku, Norvežanina Auduna Carlsena.

U zatvoru u Edmunds Hillu u Suffolku 47-godišnji je pjevač, pravog imena George O'Dowd, proveo 4 mjeseca, a ne 15 koliko mu je dosuđeno.

Prilikom njegova izlaska u ponedjeljak okupljeni novinari primijetili su kako mu je "zatvorski zrak" poprilično godio. Osim što mu se popravio ten, pjevač se neprestano smijao te razdragano mahao fotoreporterima, što u njegovom slučaju nije baš uobičajeno. Izjavio je kako se najviše veseli šalici kave i komadu torte te je javno obećao da više nikada neće popiti ni kap alkohola.

Britanski pjevač je još 2006. godine u New Yorku kažnjen društveno-korisnim radom nakon što je priznao krivnju za lažnu prijavu provale u svoj stan.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Životna priča

TKO JE EMA LUKETIN? Ljubila poznatog influencera, a sada uživa u ljubavi s beogradskim fotografom

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba