Play ponuda
Play ponuda
POVODOM FESTE SV. VLAHA

"Bože, daj mi karijeru!"

Dubrovnik je ovih dana dom mnogim domaćim izvođačima koji će nastupiti na tradicionalnoj Festi. Neki od njih, gotovo utonuli u anonimnost, osim za glas mole i za napredak u poslu...

Image

grlicanje grlicanje

D.K./ 30.1.2009. u 13:14
Play ponuda

DUBROVNIK - Ovaj se zločesti naslov odnosi, dakako, samo na neke od estradnih umjetnika (?) koji su, uoči tradicionalnog revijalnog koncerta Festa, primili blagoslov Sv. Vlaha. Dubrovački svetac zaštitnik je glasa i glasnica, pa su u crkvi dubrovačkog Parca, koja se priprema za 1037. proslavu Feste Svetoga Vlaha, blagoslov primili Neno Belan, Meritas, Žanamari Lalić, Ivana Kindl, Sandi Cenov, Feminnem, Antonija Šola, Luka Nižetić... Sami zaključite kome je od njih potrebna Božja pomoć u pjevanju, a kome u glazbenoj karijeri općenito.

Navedeni će izvođači nastupiti na tradicionalnom koncertu u čijoj organizaciji po osmi put sudjeluje Tereza Kesovija. Uz Festu, estradna diva ovih je dana dočekala i izlazak live DVD-a "A L'Olympia", koji je ostvarenje njezinog dugogodišnjeg sna: "Ponosna sam na ovaj svoj koncert kao nikada ranije. Sve što sam željela ostvariti - ostvarilo se. Sve je tehnički funkcioniralo kako treba, a sam koncert je bio ispunjen emocijama, željom cijele ekipe da postignemo savršenstvo, tako da je ovakav ishod bio očekivan. Sretna sam što će ovaj projekt oživjeti dugo sjećanje na jednu ostvarenu želju".

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
IMA POTPUNO NOVI ŽIVOT

Čak se i preimenovao: Bivši suprug Indire Levak Narcis Mujkić sada živi s megauspješnom Senadom Adžem na Floridi

Play ponuda

Više s weba