Play ponuda
Play ponuda
MI PLEŠEMO CIJELI DAN I NOĆ

Britanci poludjeli za razuzdanom zabavom na Zrću

Ovaj će vikend poznata paška plaža biti domaćin cjelonoćnom razuzdanom tulumu u sklopu Hideout festivala, na koji organizatori planiraju dovesti čak 10.000 ljudi.

Image

zrće zrće

K. T./ 28.6.2011. u 10:17
Play ponuda

Organizatori poznatih ljetnih festivala s Ibize planiraju, barem na jedan vikend, preseliti zabavu sa španjolskog otoka na Zrće te krajem ovog tjedna dovesti 10.000 ljudi na cjelonoćni razuzdani tulum.

Hideout festival ima potencijal da bude najveći u ovom dijelu Europe, a ovo je prvi put da se održava na poznatoj paškoj plaži.

Na ovom, hedonistički orijentiranom događaju, za 20 eura po danu posjetitelji će pristustvovati nastupima raznih izvođača svih vrsta elektronske glazbe, među kojima su i Sven Väth, Circo Loco, Annie Mac, Pendulum, 2manydjs, Chase & Status, Marco Carola, Sub Focus te mnogi drugi.

28-godišnji Mark Newton, kao jedan od glavnih organizatora Hideout festivala, želi Pag učiniti novom klupskom destinacijom Europe, no ne želi ga uspoređivati s Ibizom. Smatra da treba izgraditi vlastiti brand festivala i lokacije.

Najveći broj posjetitelja ovog festivala glazbe bit će Britanci, ali Newton tvrdi da su interes pokazali i ljubitelji elektronike iz ostalih europskih zemalja. Nada se i velikom broju domaće publike.

Uz glazbena događanja na plaži, bit će organizirane i poslijepodnevne zabave na brodovima.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NA MODNE PISTE

Sjećate se nje? Tihana Zrnić dugo je izbivala iz javnosti, razlog je i ljubavni život, a sad se vratila

Play ponuda

Više s weba