Play ponuda
Play ponuda
smije joj se cijeli svijet

Britanska bogatašica podigla vijetnamskog 'dječaka' kako bi se slikala s njim pa joj žena doviknula: 'Spusti mog supruga'

Britanska bogatašica i poduzetnica Michelle Mone napravila je vjerojatno najveći gaf u svojoj uspješnoj karijeri

Image
Foto: Twitter
Vijesti.hr/ 9.5.2016. u 9:50
Play ponuda

Britanska poduzetnica i milijunašica Michelle Mone doživjela je vjerojatno najsramotniji trenutak u životu kada je podigla preslatkog vijetnamskog 'dječaka', a zatim shvatila da je zapravo riječ o 46-godišnjem oženjenom muškarcu.

Naime, jedna od najutjecajnijih svjetskih poduzetnica, koja je izgradila carstvo donjeg rublja, pozvana je na konferenciju u Vijetnamu gdje je govorila pred 3.000 ljudi.

U jednom trenutku joj je prišao vijetnamski 'dječak' kako bi joj uručio cvijeće, a 'barunica grudnjaka', kako je zovu, podigla ga je kako bi se zajedno fotografirali. 

Ubrzo joj je žena koja je sjedila u prvom redu doviknula: "Spusti ga, ja sam mu žena", prenosi Daily Mail.

"Njemu je to bio sasvim u redu, a cijela prostorija je umirala od smijeha", ispričala je Lady Mone za Daily Mail i dodala kako je pomislila da je nešto krivo kada je vidjela da su mu zubi žuti od nikotina.

Osnivačica Ultimo donjeg rublja se kasnije na Twitteru našalila na svoj račun. Objavila je fotografije s događaja i napisala kako je to bio najsramotniji trenutak u njenom životu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čekamo ponovno okupljanje

(Više od) 365 je prošlo dana: Domaće grupe koje više ne postoje i čije raspade još uvijek nismo preboljeli

Play ponuda

Više s weba