Ostalo

Britanski mediji ponovno se raspisali o 'najseksi hrvatskoj navijačici', oduševljeni su njezinim twerkanjem

The Sun je prvi put o zanosnoj crnki pisao prošle godine kada ju je nazvao srećonošom.

Tabloid.hr
26.04.2020 10:00

Britanski The Sun ponovno se raspisao o "najseksi hrvatskoj navijačici" Ivani Knoll .

Prvi je put o zanosnoj crnki pisao prošle godine. "Vrućim slikama u badiću nacionalnih boja Ivana zapalila obožavatelje na Instagramu", pisao je tada jedan od najpoznatijih europskih tabloida.

"Domoljubna, dugonoga brineta rekla je da se u nogomet zaljubila još dok je bila djevojčica. Otac ju je vodio na utakmice, a strast je ponijela i blistajući na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu", pisalo je dalje, a Ivanu su tada nazvali i srećonošom.

Podsjetimo, Knoll je postala poznata tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji gdje je i ponijela ovu laskavu titulu, a nakonpovratka u domovinu pokrenula je vlastiti posao s kockastim bikinijima te postala prava Instagram senzacija zbog lijepog lica i savršenog tijela.

Ovoga puta, Britanci pišu kako je 27-godišnjakinja svoje obožavatelje dovela do ludila zbog twerkanja na TikTok-u , sve popularnijoj društvenoj mreži na kojoj je Ivana poprilično aktivna.

"Ova pjesma je toliko dobra da sam naučila twerkati u samo nekoliko minuta", napisala je Ivana uz jednu objavu, pa se čini kako su njezini obožavatelji dobili još jedan izvor atraktivnog materijala iz njezine radionice.