Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NAPOKON NA POZORNICI

Britney oduševila "povratničkim" nastupom

Hitoidni "Womanizer", polugoli plesači i Britney u kakvoj-takvoj formi bili su sasvim dovoljni da se njezin povratak glazbi ocijeni - veličanstvenim.

Image

britney britney

D.K./ 28.11.2008. u 9:17
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

OFFENBURG - Višemjesečne pripreme "posrnule pop zvijezde" (kako je valjda više neće zvati) urodile su spektakularnim nastupom i osvojenom nagradom za najbolju međunarodnu zvijezdu na manifestaciji Bambi Awards. Britney je otpjevala svoj aktualni hit "Womanizer", a iako su mnogi očekivali reprizu prošlogodišnje sramote u Las Vegasu, zlobnicima nije dala povoda za priču. Pjevala je, doduše, na playback i odjenula se poput Madonne na turneji "Sticky & Sweet Tour", ali je ipak pokazala da je ona stara Britney koju obožavaju djeca i preziru mrzitelji američkog popa.

Nastup na Bambi Awards poslužio je kao zagrijavanje za još dva europska gostovanja - u subotu će se pojaviti u britanskom reality showu "X Factor", a dan poslije u njegovom francuskom pandanu "Star Academy". Pjevačicu nakon višemjesečnog "scenskog zatišja" očekuje prilično buran mjesec - za nekoliko dana na tržište izlazi dugo očekivani album "Circus", a promovirat će ga jutarnjim koncertom u emisiji "Good Morning America" te dokumentarnim filmom "Britney: For the Record", koji bi njezinim poklonicima trebao rasvijetliti uglavnom tragične događaje u protekle tri godine.

Uoči "velikog povratka" pjevačice, medijima se obratila njezina majka Lynne Spears, koja je još jednom ponovila kako su psihički problemi pop zvijezde prošlost, te kako se okrenula novim poslovnim izazovima i majčinstvu. "Sve će biti u redu, i više od toga. Samo gledajte", samouvjereno je rekla, a Britney je dodala kako je novi projekt raduje posebno zbog toga što će ga iz prvih redova gledati njezini sinovi Sean Preston i Jayden James. "Ovu turneju radim za njih. Bit će to nešto posebno, i jedan novi osjećaj za mene", rekla je Britney.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr

Jelena Leko otkrila nam je detalje vjenčanja: 'Jednostavna sam mladenka, sve sam pripremila za deset dana'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba