Ostalo

Britney prevulgarna za američki TV eter

Čelnici ABC-ja ne dopuštaju pjevačici da za svoj veliki comeback koketira s erotikom. U obiteljskoj se emisiji mora ponašati sasvimd rugačije.

D.K.
28.10.2008 11:24

NEW YORK - Britney Spears trenutno je u jeku priprema za svoj veliki povratak, koji bi se trebao dogoditi 2. prosinca, na njezin 26. rođendan i dan izlaska novog albuma "Circus". Istog dana, pjevačica će održati veliki koncert u popularnoj emisiji "Good Morning America", ali suradnja s postajom ABC već je naišla na probleme.

Prema mišljenju ABC-jevih producenata, nastup Britney Spears prevulgaran je uzme li se u obzir da je riječ o obiteljskoj emisiji. Da stvar bude gora, Britney je, nakon nekoliko godina izostanka s pozornica, pripremila show inspiriran sado-mazo estetikom u kojem se izvija u uskoj kožnoj opravici i bičuje plesače.

Njezine provokativne ideje ipak će morati pričekati svjetsku turneju, koja je zakazana za proljeće 2009. godine. U dogovoru s ABC-jem, Britney će 2. prosinca održati nimalo provokativan nastup po uzoru na njezine ranije godine, ali s "prepoznatljivim štihom".