Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
VELIKI VIKEND ZA POP PRINCEZU

Britney spas u zadnji čas našla u diureticima

Britney se prošle godine potpuno osramotila na pozornici u Las Vegasu, pa je prije novog "povratka" posegnula za drastičnim mjerama.

Image

britney spears britney spears

D.K./ 27.11.2008. u 9:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

LOS ANGELES - Da je pjevačici dosta zlobnih komentara na račun njezinog izgleda i plesa, pokazuje novi strogi režim prehrane (i ponašanja) kojem se podvrgnula kako bi njezin glazbeni povratak bio što spektakularniji. Prema pisanju američkih tabloida, Britney je tri dana prije prvog pojavljivanja na pozornici potpuno prestala jesti. Prima vitaminske infuzije i pije puno vode, a navodno koristi i diuretike, a sve to kako bi hitno izgubila dodatna četiri kilograma, "potrebna kako bi izgledala savršeno".

Velikom subotnjem nastupu u britanskom reality showu "X Factor" prethodit će pojavljivanje na dodjeli nagrada Bambi Awards u Njemačkoj, a uz Britney će cijelo vrijeme biti njezin otac Jamie, koji je na sudu imenovan njezinim "nadzornikom". Tata Spears svoj je zadatak shvatio toliko ozbiljno da pjevačici stavlja ruku na usta kad pokušava nešto reći, što su u nekoliko navrata zabilježili marljivi paparazzi.

I dok singl "Womanizer" ruši rekorde, u pripremi je novi - "Circus", čije digitalno izdanje u SAD-u već juriša prema vrhovima top lista. Čini se da je pjevačica odabrala pravi trenutak za novu glazbenu (a očito i životnu) priču, a da se ovog puta dobro pripremila (za razliku od sramote na prošlogodišnjoj dodjeli MTV-jevih nagrada), pokazuje i intervju kojeg je dala časopisu Rolling Stone. "Ubijam se od posla, pa to nešto mora značiti", rekla je Britney opisujući svoje naporne pripreme.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
odlazak legende

Obitelj se oprostila od Mirjane Majurec! Sinovi Luka Vidović i Ivan Mlinarić te brojni kolege i prijatelji utučeni zbog teškog gubitka

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba