Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
za troškove održavanja brkova

Brkati i bradati traže porezne olakšice

Neki sudionici povorke, osobito žene, nalijepili su umjetne brkove i brade, a okupili su se na inicijativu Američkog Instituta za brkove ispred Bijele kuće pred kojom su pročitali 'svečanu deklaraciju o brkovima', kojom se od države zahtijeva da se 'svima koji imaju imaju brkove i brade odobri porezna olakšica u iznosu od 250 dolara'.

Image
Foto: Ilustracija
S.M./Hina/ 3.4.2012. u 16:41
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Stotinjak brkonja i bradonja, među kojima i nekoliko brkatih životinja, prošetalo je središtem Washingtona, nastojeći razveseliti i nasmijati okupljene svojim performansom i traženjem porezne olakšice u iznosu od 250 dolara za troškove održavanja brkova.

Neki sudionici povorke, osobito žene, nalijepili su umjetne brkove i brade, a okupili su se na inicijativu Američkog Instituta za brkove ispred Bijele kuće pred kojom su pročitali "svečanu deklaraciju o brkovima", kojom se od države zahtijeva da se "svima koji imaju imaju brkove i brade odobri porezna olakšica u iznosu od 250 dolara".

Dan Callahan, voditelj Istraživačkog centra Instituta, kazao je kako su Robert Redford i Brad Pitt u ključnim trenucima svojih karijera nosili brkove. I film Umjetnik zaslužio je toliko Oscara zbog glavnoga glumca koji u filmu ima brkove.

Okupljeni su isticali transparente s natpisima "Occupy the Upper Lips", aludirajući na pokret Occupy Wall Street. Na nekim je transparentima pisalo "143 posto Amerikanaca ima brkove" i "Skupo je biti tako lijep".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Institut za brkove poziva na okupljanje milijun osoba na internetskim stranicama ili u glavnome gradu SAD-a kako bi se podupro prijedlog zakona o poreznoj olakšici za sve koji imaju brkove, a uz objašnjenje da je riječ o troškovima za posebne četke i češljeve, boju, vosak.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NA MODNE PISTE

Sjećate se nje? Tihana Zrnić dugo je izbivala iz javnosti, razlog je i ljubavni život, a sad se vratila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba