Ostalo

Brojni poznati opraštaju se od Bandića! Nina Badrić: 'Za vas me nije vezao niti jedan interes ili posao,...

Marko Grubnić, Sandra Perković, Ana Rucner i Nina Badrić među prvima su se oprostili od Milana Bandića.

Tabloid.hr
28.02.2021 10:50

Brojne poznate osobe poslužile su se svojim društvenim mrežama kako bi se oprostile od zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića .

Među prvima je to učinio Marko Grubnić , ali i naša najuspješnija atletičarka Sandra Perković .

"Adio kapetane... Naš Milan Bandić je živio za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu, živio je za posao koji je bavljao s ljubavlju i nevjerojatnom energijom. Počivaj u miru Božjem dragi GRADONAČELNIČE", poručio mu je stilist pored zajedničke fotografije s Bandićevim ljubimcem Rudijem. "Ovo je ogroman gubitak za sve nas. Pamtit ću ga kao dobrog čovjeka i kao jednog od najvećih gradonačelnika koje je Zagreb ikad imao", zaključio je Marko.

Nina Badrić

(FOTO: Instagram)

"Zbogom VELIKI COVJECE ! Hvala ti na smijehu i vedrini. Hvala ti sto si uvijek pruzao ruku onima kojima je pomoc bila najpotrebnija. Grad Zagreb vise nikad nece biti isti. Zagrebacki sportasi na celu samnom ostali su bez svojeg najvjernijeg i najiskrenijeg navijaca. Mnoge smo medalje zajedno kovali, cuvaj nas sada kao sto si ti to uvijek radio, ali s nekog drugog mjesta. HVALA. Pocivaj u miru", poručila mu je Sandra pored zajedničke fotografije s jednog od svojih dočeka u zračnoj luci.

Oglasile su se i glazbenice Nina Badrić i Ana Rucner pored zajedničkih fotografija s pokojnim gradonačelnikom. "Pamtit ću vas po posebnoj empatiji prema nama umjetnicima. Za vas me nije vezao niti jedan interes ili posao, a ipak ste došli na moj koncert 07.03. u Areni, čestitali mi i donijeli buket ruža. Iskreno saučešće obitelji. Počivali u miru", poručila mu je Nina.

"Počivao u miru Božjem. Iskrena sućut obitelji, svim suradnicima i prijateljima našg gradonačelnika", bila je kratka Ana. "Dragi Milane, Beskrajno ti HVALA za veliku podršku i razumjevanje koju si nam pružao. Hvala ti što si bio čovjek koji nije pitao ko je ko i odakle dolazi. Čast mi je bila sto sam te poznavala! Počivaj u miru!", poručila mu je pjevačica Neda Ukraden .

"Što je nebo tamnije, to su zvijezde sjajnije. Sijaj zvijezdo i čuvaj nas", poručila mu je bivša misica Anica Kovač . "Bio si jedan od najvećih gradonačelnika koje je Hrvatska imala. Nisam se hvalila slikama s tobom, nisam sjedila svaki dan ispred ureda dok si bio živ i popularan, evo sada ću ti zahvaliti jer kada mi je stvarno nešto bilo važno, pomogao si kao čovjek kojeg sam upoznala još dok si bio tajnik u SDP-u, a moj pokojni otac u HDZ-u. Putuj u miru, šefe", poručila mu je poduzetnica Snježana Mehun .