Ostalo

Bujna ljepotica s nestvarno malenim strukom: 'Samo želim biti seksi'

Za uskim strukom ova manekenka pati još otkad je bila tinejdžerka, a nakon što je obavila i zahvat povećanja grudi, njen je tanak struk još više došao do izražaja

RTL
01.04.2015 08:49

Bujna ljepotica Aleira Avendano iz Venezuele upornim je radom i zalaganjem postigla nestvarni cilj - struk opsega samo 50 centimetara.

Za postizanje tog cilja, Aleira je posljednjih šest godina nosila uski korzet 23 sata dnevno. Tvrda tkanina postala joj je poput druge kože, zbog čega se ljepotica suočila i s brojnim upozorenjima liječnika, no ona ih je sve ignorirala.

"Opsjednuta sam s remenjem i korzetima, toliko da s njima čak i spavam", rekla je 25-godišnja Aleira.

Za uskim strukom ova manekenka pati još otkad je bila tinejdžerka, a nakon što je obavila i zahvat povećanja grudi, njen je tanak struk još više došao do izražaja.

"Stanu sa svime što rade i bulje. Kuda god krenem, u centru sam pažnje. Dovikuju mi na ulici, ne mogu vjerovati da je moje tijelo pravo. No, trebalo je vremena da se naviknem na korzet. U početku je bilo užasno neudobno, no nakon nekog vremena postalo je navika. Koža me svrbila kad ga nisam nosila. No, to nije bol, to je užitak, volim taj stisak. Sada ga ne osjećam, uopće mi ne smeta", prokomentirala je.

Aleira tvrdi kako već godinama drži strogu dijetu koja propisuje mnogo voća i malo mesa, no priznaje i kako je više puta otišla pod nož.

"Operirala sam nos i tri puta grudi. Ugradila sam implantate u stražnjicu i bila na liposukciji. Govore mi da sam se previše izoperirala i da nemam rebra te da sam muško ili transseksualka, no to je u potpunosti krivo. Ja želim biti poznata ne samo zbog svog struka, nego zbog cijelog tijela. Moj cilj je da me svi smatraju seksi", zaključila je ova ljepotica.