Ostalo

Čak 86 kilograma manje i 150 tisuća kuna više: Kako sada živi Alen Abramović?

Pobjednik treće sezone Života na vagi otkrio nam je kako se osjeća otkad se prepolovio i po čemu mu se život promijenio

N. Profaca
24.11.2018 18:30

Treninzi i zdrava prehrana - tako izgleda novi život 46-godišnjeg dečka s Knežije, Alena Abramovića.

Izgubio je nevjerojatnih 86 kilograma, dobio 150 tisuća kuna i promijenio svoje životne navike za 360. Baš kao i miljenik ženske publike, također finalist, Zagrepčanin Luka Smoljo.

Našli su se kako bi izabrali namirnice koje odgovaraju njihovom novom načinu života. Duplo mršaviji, Alen i Luka na zagrebačkoj jarunskoj tržnici prave su zvijezde.

"Dolazio sam na tržnicu i prije ali vjerojatno po burek ili pecivo. Sada dolazim više po povrće i voće", priznaje nam Luka.

Voće i povrće za savršenu kilažu, jer novo poglavlje zdravijeg života započinje upravo u kuhinji.

"Prije mi je bilo najlakše skuhati vodu za tjesteninu i napraviti hrpu tjestenine i prekriti s pola kile sira ili naručiti nekakvu dostavu , a sada baš je zapravo gušt skuhati nešto za sebe", dodaje Alen.

Gušt je i pogledati se u ogledalo.

"Ja sam poznat po tome da volim lijepu odjeću, a prije je to bio problem jer mi bi s vrata vikali da nemaju tako velike brojeve ", prisjeća se pobjednik.

Čak 126 dana provedenih u Životu na vagi - Alenu su bili prekretnica. Ušao je kao najteži kandidat treće sezone, a izašao kao pobjednik. Sa 181 pao ja na 94 kilograma i baš zato njegova je transformacija potpuno nevjerojatna.

"Ja sam se tolikom kilažom osjećao kao slon u staklarni. Imaš osjećaj da ćeš sve porušiti oko sebe, da si nezgrapan da te svi gledaju i proučavaju "

Iz showa Život na vagi izašao je sretniji, mršaviji, ali i bogatiji. Glavnu nagradu potrošit će na novu garderobu, ali i na novu karijeru.

"Imam taj plan vezan za taj YouTube kanal to zaista želim pokrenuti da to izgleda kako treba. To mi je prioritet, a ove nekakve priče o glumi i pjevanju to su nekakvi dječački snovi, možda bih se volio okušati u tome."

I dok Alen želi postati youtuber, Luka - mnogima najveći zavodnik ove sezone , sebe vidi kao budućeg trenera.

"Cure sa svih strana me napadaju, ne znam što da kažem na to. Godi mi jako, ali nisam naviknuo na takve stvari. Ne mogu ni odgovarati svima njima, ne stignem koliko ih ima."

Ovim momcima više ništa ne može stati na putu ka cilju. Možda postanu i manekeni jer su dokazali da vrijedi ona stara "nikada ne reci nikad."