Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Poslušajte ju

Cambi i Neno Belan pjesmom spojili otoke

Zvukovi ukulelea, mandoline i harmonike udruženi s osam moćnih vokala CAMBI-ja isprepleteni su u predivnoj vizualnoj priči redatelja Milana Latkovića.

Image
Foto: Daria Opačak
pr/ 26.6.2020. u 11:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon što su krajem ožujka predstavili novo ime, imidž i glazbeni identitet u duetu s Giulianom, CAMBI se vraćaju s novom suradnjom i toplim ljetnim zvukom.

Ovog puta udružili su snage s pop legendom Nenom Belanom koji im se pridružio na njegovoj uspješnici "Oceani ljubavi".

"Pjesma je originalno nastala za dječju predstavu "Burratino" 2010.godine u Šibeniku i po završetku rada na predstavi napisao sam novi tekst pod nazivom "Oceani ljubavi" i ta pjesma je postala najvrćenija pjesma u Hrvatskoj te godine. Deset godina poslije novo ruho dali su joj dečki iz CAMBI-ja s kojima je bio izniman užitak surađivati. Ova suradnja i nova verzija pjesme pokazatelj su da Oceani ljubavi  postaju već jedan klasik pop glazbe."  - riječi su Nene Belana.

Zvukovi ukulelea, mandoline i harmonike udruženi s osam moćnih vokala CAMBI-ja isprepleteni su u predivnoj vizualnoj priči redatelja Milana Latkovića koja je prošlog tjedna snimana u trogirskom akvatoriju.

Malena dva otočića Čelice i pripadajući svjetionik postali su kulisa za bajkovitu romansu u kojoj su se našli splitska glumica Uršula Ana Najev i vodeći vokali CAMBI-ja Sandro Gerbec, Joško Tranfić, Luka Čulić i Jure Nikolić.

Ova dobitnica nagrade "Zlatni Studio" za novo kazališno lice i solisti CAMBI-ja ispričali su dojmljivu glazbenu i vizualnu priču koja je pokrenula i spojila dva otočića, a vjerujemo kako će i gledatelje i slušatelje "Oceana ljubavi" i CAMBI-ja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PODUZETNA KREATIVKA

Kristina Mandarina ima novu karijeru: Objavljuje filmiće na OnlyFans stranici i naplaćuje 97,05 kn pretplate

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba