Ostalo

Cambi i Neno Belan pjesmom spojili otoke

Zvukovi ukulelea, mandoline i harmonike udruženi s osam moćnih vokala CAMBI-ja isprepleteni su u predivnoj vizualnoj priči redatelja Milana Latkovića.

PR
26.06.2020 11:35

Nakon što su krajem ožujka predstavili novo ime, imidž i glazbeni identitet u duetu s Giulianom, CAMBI se vraćaju s novom suradnjom i toplim ljetnim zvukom.

Ovog puta udružili su snage s pop legendom Nenom Belanom koji im se pridružio na njegovoj uspješnici "Oceani ljubavi".

"Pjesma je originalno nastala za dječju predstavu "Burratino" 2010.godine u Šibeniku i po završetku rada na predstavinapisao sam novi tekst pod nazivom "Oceani ljubavi" i ta pjesma je postala najvrćenija pjesma u Hrvatskoj te godine.Deset godina poslije novo ruho dali su joj dečki iz CAMBI-ja s kojima je bio izniman užitak surađivati. Ova suradnja i nova verzija pjesme pokazatelj su da Oceani ljubavi postaju već jedan klasik pop glazbe." - riječi su Nene Belana.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Zvukovi ukulelea, mandoline i harmonike udruženi s osam moćnih vokala CAMBI-ja isprepleteni su u predivnoj vizualnoj priči redatelja Milana Latkovića koja je prošlog tjedna snimana u trogirskom akvatoriju.

Malena dva otočića Čelice i pripadajući svjetionik postali su kulisa za bajkovitu romansu u kojoj su se našli splitska glumica Uršula Ana Najev i vodeći vokali CAMBI-ja Sandro Gerbec, Joško Tranfić, Luka Čulić i Jure Nikolić.

Ova dobitnica nagrade "Zlatni Studio" za novo kazališno lice i solisti CAMBI-ja ispričali su dojmljivu glazbenu i vizualnu priču koja je pokrenula i spojila dva otočića, a vjerujemo kako će i gledatelje i slušatelje "Oceana ljubavi" i CAMBI-ja.