Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TORBE NESTAJU S POLICA

Carla Bruni dobila tužbu zbog "golišavih torbi"

Novi modni hit u Francuskoj, torba s likom nage Carle Bruni, nestaje iz prodaje jer je prva dama dobila sudski spor i nemalu svotu novca koju će donirati u humanitarne svrhe.

Image

carla bruni carla bruni

D.K./ 18.12.2008. u 12:57
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

PARIZ - Prva dama Francuske dobila je sudski spor protiv tvrtke koja je njezinu golišavu fotografiju iz zlatnog doba njezine manekenske karijere printala na torbama i, očekivano, izazvala bijes gospođe Sarkozy. Iako je tražila 125 tisuća dolara, atraktivna Carla morat će se zadovoljiti sa 40 tisuća, na koliko je sud odredio kaznu.

Osim toga, tvrtka se obvezala da će uništiti preostalih šest tisuća torba koliko ih je ostalo u skladištu, ali Carli to ne rješava probleme, barem ne u potpunosti. Svi oni koji su torbu kupili, a radi se o tisućama ljudi, ponosno ističu golu fotografiju francuske prve dame koja će novac od odštete, priopćili su njezini odvjetnici, darovati u humanitarne svrhe.

Slavna fotografija snimljena je 1993. godine, kad je Carla Bruni bila na vrhuncu manekenske karijere. U brojnim editorijalima stajala je uz bok najvećima - Naomi Campbell, Claudiji Schiffer i Kate Moss, a onda se sredinom devedesetih oprostila od mode i posvetila se glazbi, sve do susreta s predsjednikom Francuske.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
IDEJE ZA SIGURAN NOVAC

Ove oklade nikada neće izgubiti

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba