Play ponuda
Play ponuda
ZASJENILA ELIZABETU

Carla Bruni ima ljepši šešir od kraljice

Organiozatori britanskog natjecanja za najljepši šešir objavili su da je pobjednica za 2008. godinu francuska prva dama Carla Bruni. Britanska kraljica na drugom je mjestu.

Image

carla bruni kraljica elizabeta šešir getty carla bruni kraljica elizabeta šešir getty

D.M./Hina/ 1.6.2009. u 14:07
Play ponuda

LONDON - Carla Bruni-Sarkozy, supruga francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, zauzela je prvo mjesto u britanskome godišnjem natjecanju za najljepši šešir, ispred kraljice Elizabete II., objavili su u pondjeljak organizatori.

"Šeširić Carle Bruni, elegantan i šik, bio je vrhunski primjer klasične jednostavnosti u najboljem izdanju, stila koji je privukao pozornost medija diljem svijeta", rekao je Philip Wright, jedan od članova konzorcija Luton First koji okuplja velik broj proizvođača muških i ženskih šešira sa sjedištem u Lutonu, u široj okolici Londona.

Bruni-Sarkozy osvojila je britansku publiku kada je u ožujku 2008. u pratnji supruga doputovala u državni posjet Velikoj Britaniji. Tada je nosila sivi šeširić koji je na sve ostavio snažan dojam i zahvaljujući kojemu je pretekla kraljicu na popisu "Celebrity Hat Wearers" (Slavni sa šeširom).

U muškoj konkurenciji, prvo mjesto pripalo je australskom glumcu Hughu Jackmanu, zahvaljujući kaubojskom šeširu u filmu "Australija". Iza njega je Sean Connery.

Sofija, grofica Wessexa je treća, kao i britanski glumac Daniel Day-Lewis, ispred Victorije Beckham i Johnnyja Deppa.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

shimmer fallback
18. OŽUJKA U ARENI

Rammstein dolazi zapaliti Zagreb!

Image
FITNESS TRENERICE

Suzana Štimac na pragu pedesete izgleda fantastično! Ustaje svako jutro u četiri i zaslužna je za formu brojnih poznatih Hrvatica

Play ponuda

Više s weba