Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Čelični kung fu testisi

Redovnik hrama Shaolin, Yong Hsueh prakticira rijetku vještinu koja je poznata kao "čelični kung fu testisi".

shimmer fallback
P.P./ 28.1.2011. u 10:49
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na kinesku državnu televiziju pozvani su najbolji od najboljih kako bi u posebnoj emisiji pokazali svoje talente. Jedan od njih bio je i redovnik hrama Shaolin Yong Hsueh, koji prakticira rijetku vještinu koja je poznata kao "čelični kung fu testisi".

Gledatelji i članovi žiriju, pišu mediji, ježili su se dok su Hsueha nogom udarali u... znate već što. A on se nakon svakog udarca nasmiješio i naklonio publici.

Objasnio je kako je riječ o drevnom kineskom umijeću kojim se vježba i jača zaštita muškog spolnog organa, kako bi se spriječili ozljede u borbi.

Redovnik Hsueh pojasnio je kako postoje dvije razine ove vještine - "meka" i "čvrsta".

"Da bi se postigla čvrsta razina "čeličnog međunožja" potrebno je početi vježbati još u djetinjstvu. U tom slučaju može se svladati tehnika uvlačenja testisa u tijelo, dok "meku" razinu može postići svatko tko je spreman naporno trenirati", pojasnio je redovnik Hsueh, te otkriju još jednu drevnu kinesku tajnu da "ova tehnika poboljšava i seksualni život".

Snimka nastupa u toj emisiji nije nam dostupna ali smo na internetu pronašli arhivsku snimku na kojoj se vidi što znači izraz "kung fu čelični testisi".

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
uspješni model

U koži od glave do pete: Nakon nedavne privatne drame, mlađahna supruga Borisa Novkovića zvijezda je modne kampanje

shimmer fallback
18. OŽUJKA U ARENI

Rammstein dolazi zapaliti Zagreb!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba